lördag 31 oktober 2009

Trevlig Halloween och flaskväska till svärmor

Flaskan inhandlad i Tyskland på Bordershop i tisdags ( ett Lindeman vin) och flaskväskan gjord innan på en scrapträff hemma hos Carina. Alltid lika svårt att komma på presenter till svärföräldrar och föräldrar som aldrig önskar sig något. Igår fyllde svärmor år och vi ska dit en annan dag eftersom dom ligger super förkylda. I år blir det en ostkorg med en flaska rött som hon gillar bäst samt lite goda finare kex mm Hoppas att hon ska gilla det. Dom andre åren har det oftast blivit presentkort på massage och liknande saker. Så det kändes rätt att hitta på något nytt.
Vill önska alla en trevlig Halloween och tacka föra alla fina och gulliga kommentarer.
Kramis på er alla från Lisan

10 kommentarer:

annicka sa...

Hej hej...vin å den fina flaskväskan ska väl lilla svärmor bli glad för! Gillar dina flaskväskor, jättefina...kan man stoppa något i dom oxå? En tag eller något annat?? Hoppas du mår under omständigheterna bra! Kram kram

Petra sa...

Tror svärmor kommer bli glad:)! Sååå fint kort.

Busan sa...

Flaskväskan blev jättekul och roligt du har använding av mallen. Klart svärmor blir glad för den - annars är hon allt otacksam tycker jag!!! Den är superfin och hade jag gjort den hade jag varit supernöjd så hoppas du med är det vännen!!!! Låter som en toppenfin present ju!!! :) Ville bara titta in och se hur du har det och var så kul att du hade något nytt att visa - är alltid lika kul se allt fint du skapar. *hjärta*

Varma höst-kramar till dig och ha det så gott du kan!!!
Busan

Lisan sa...

Hejsan,
Tack för era fina kommentarer.
Jodå jag blev nöjd med väskan och få hoppas svärmor med blir det. Själva väskan är nästan en cm öppen att stoppa ner en tag eller något liknande i så det är perfekt. Själva mallen är det Busan som varit snäll och skcikat till mig.
Mår rätt hyfsat idag tror jag..natten var destu sämre..
Ha en bra söndag på er alla. Kramis från Lisan

Gertrud sa...

hej Lisan, vilken fin väska. Den är ursnygg. Är det ok att jag länkar till dej. Jag tycker mycket om det du gör. Vi ses kanske på någon kurs på Scraproom. En kram från Gertrud

Lena sa...

Hej Lisan!
Förlåt jag glömt hälsa på dig! Din flaskväska är verkligen fin. Vem skulle inte bli glad för en sådan gobit! Ha det gott. Kram Lena.
Ps, tack för din medverkan i min roliga bloggvecka.

Petra sa...

Hej Lisan, så kul vi hade inne hos Lene i veckan som gått.
Tänkte lägga in en länk till dej på bloggen min, är det OK?
Kram
Petra

Lena sa...

Hejsan Lisan!
Roligt att du blev överraskad och glad. Det var liksom min mening att du skulle bli det. Hoppas det är saker som du har någon nytta av och kommer till glädje. Ha en jättebra dag och var rädd om dig. Kram Lena

Busan sa...

Hej vännen! Hur är det med dig idag? Här är snöar det så fint och önskar jag kunde skicka ner lite till dig... får be tomten om hjälp kanske om han har lite tid över... :D Hoppas du sovit bättre och att du har en bra dag.
Ska sätta mig och färglägga lite stämpelmotiv nu till Sussies utmaning - är riktigt klurigt men roligt!!! Har du börjat?
Ha det så bra du bara kan!
Varma höst-kramar
Busan

Lena B E sa...

Så snygg flaskväska du gjort, nu kommer du att glädja svärmor det är jag säker på!! :)
Tack så mycket för dina supersnygga swapkort och goda recept!! Jag har inte prövat recepten än men det ska jag göra någongång. Ha det så bra.
Kramar från Lena