fredag 9 oktober 2009

BIA i tisdags

Cattis älskar kaka, hihi:). Här sitter hon i sitt esse och njuter. Tänk va, både scrappa och gotter på en gång. Kan livet bli bättre! Just på denna bliden sitter hon och planerar in en liten scrapp träff som vi ska ha hemma hos Carina ihop med lite god mat.

På fotot underst sitter Hillevi Och Carina och samtalar livligt. Denna tisdagen fortsatte vi med vårt påbörjade arbete med BIA. Carina hade fullt upp och fick visa oss hur maskinen fungerade osv.


Det var en jätte trevlig afton även om jag inte mådde så bra och gick hem tidigt.
Våra färdiga alster från denna afton får jag visa senare då det ska lämnas bort som presenter.
Hoppas att alla får en toppen helg.
Kramis från Lisan
4 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen! Är så glad att du vilar massor och hoppas så att det nu har stannat upp och inte du blir sämre utan kan börja gå på rätt håll igen snart. Vet det är trist att vila massor men hoppas att det inte dröjer så länge innan du är så bra att du kan pyssla lite igen i alla fall. Tack snälla för att du delar med dig med foton på era scrapp-träffar - så mysigt ni har och skönt det finns fler som gillar kakor och gotter än jag... hi hi.. Fick stämplat en del igår och tar lite varje dag nu så det går jättebra (än så länge är kanske bäst att tillägga - skrockfull som jag kan vara! ;)) så än så länge ser det bra ut. Är jättekul att kunna göra lite till dig och dela med mig av efter allt du gjort till mig!!! :D
Ha det så bra du kan i helgen och ta väl hand om dig!!! Tänker på dig!!!
Styrke-kramar och krya på dig-kramar
Busan

lk46 sa...

Hejsan min vän!
Hoppas du har blivit bättre nu!
Va kul Ni ser ut att ha det! Alltid roligt att träffa scrapvänner!
ha en skön helg!
Kram lene

Nettans Blogg sa...

Hejsan vänen korten blev ju bra på oss alla ja det var verkligen en rolig kväll vi hade tack för den goda kakan vi hörs sköt om dig. kram från Tjingeling

Busan sa...

Hej igen! Hoppas du har en bra dag vännen min och att du fortsätter vila så du blir lite bätte efterhand igen. Tänker på dig och ska försöka stämpla lite till dig idag med. Var rädd om dig!!!!
Varma höst-kramar Busan