torsdag 1 oktober 2009

Kubb älskares grattis kort!

Min mamma beställde ett kort till sin granne som fyller 70 år nu i oktober. Gittan som hon heter ÄLSKAR spela kubb och säger ALLTID "A Tvi -A Tvi" precis innan hon ska kasta iväg pinnarna.
Gjorde ett enkelt men lite roligt kort till henne med texten A Tvi- A Tvi på. Vad som inte syns på kortet är att pinnarna i händerna sticker ut från kortet. Ett väldigt enkel kort utan en massa saker på som jag tror Gittan kommer att uppskatta.

Nu har vi fått lite höst här i Skåne med. Det regnar och haglar och är bara ett par grader på nätter och morgnar så jag får nog leta upp lite vanliga långbyxor och tjockare skor så jag inte ska frysa.
Ha det så bra så hörs vi av, tack för titten. Kramis från Lisan9 kommentarer:

Lena sa...

Hej på dig!
Vilket häftigt kort du har gjort. Det är verkligen personligt och måste bli jätte uppskattat. Här liggger frosten vit på taken idag. Ha det gott. Kram Lena

Lena B E sa...

Hi hi... vilket roligt stämpelmotiv!! Passar perfekt till den här damen som du beskriver det!! Wow så snyggt du gjort vid blommorna, verkligen urtjusigt!!! :) Hon blir med all säkerhet väldigt glad för detta kort!! Det är så roligt att göra personliga kort som passar till var och en, och det har du verkligen lyckats med!! Ha en trevlig helg. Kramar från Lena

Busan sa...

Hej vännen!!! Trevlig helg till dig med och tusen tack för din härliga kommentar - vet du har massor att göra just nu så är så glad du hinner titta in!!! :D Och jaaaa, vi har både haft och har jättekul ihop här på nätet - jösses, jag hade aldrig klarat de här åren utan dig vännen. Så många skratt som vi haft tillsammans fast vi aldrig träffats och vi blir GAMLA.... he he... ;)
Kortet är fantastiskt och jag kan erkänna att jag faktiskt satt och färglade samma dam som du har här och jag fått av dig... den var jättekul att färglägga och den sitter nu på kortet till väskan... är inte klart men ska visa så fort jag kan. Din färgläggning är coolare men jag fick ju hålla mig till fotbolls-lagets färger - rött och vitt så det beror ju på det. Hoppas du är riktigt nöjd med kortet och det syns visst att hon håller pinnar i händerna när man klickar på bilden så den kommer upp i större - du är fiffig du!!!! :D
Nu ska vi ha lite kaffe här - önskar dig en riktigt go helg om vi inte hörs innan och hoppas du får mycket kul!!!! Var rädd om dig och glöm inte vila korta stunder!!! :)
Varma höst-kramar
Busan

lk46 sa...

Godmorgon vännen!
Vad gör man en kall blåsig morgon när alla andra sover i vårt avlånga land? Jo man skickar en hälsning till sina vänner och undrar om allt är bra?
Ha en underbar dag min vän!
kram lene

Pernilla sa...

Vilket kul kort, det uppskattar säkert mottagaren. Riktigt fint blev det.

Kram Pernilla

Busan sa...

Hej vännen! Vill bara säga hej idag och att jag hoppas att allt är bra med dig. Här fick jag Rosabandet-paketet från Altheas mix idag som jag faktiskt unnade mig fast jag egentligen inte har råd just nu *rodnar*. Men 40- kronor med porto och då går 10- till Rosabandet - jag kunde bara inte låta bli. Ska försöka göra ett kort och skicka in till försäljningen och hoppas tiden och orken ska räcka. Har städat mycket idag och är helt slut. Gubben min börjar bli sämre i sin fibro - han har ju lite svårt med planeringen så att det inte ska bli för mycket så nu får jag skippa träningen ett tag och städa mer istället så får vi se hur det går. Vill ju han ska vara så bra så han kan boula när vintersäsongen börjar om en månad... så hoppas jag ska klara det.
Tänker på dig mycket än om jag är dålig på att höra av mig just nu vännen. Hoppas du snart har funderat på vad du vill ha uppstämplat så jag kan börja till dig - längtar efter att kunna göra till dig för har färglagt två motiv till som jag fick av dig i helgen och de blev jättefina!!! Gubben var helt - WOW - så det måste ju vara bra betyg... ;)
Ha det så bra du kan och hoppas du mår riktigt bra!
Varma höst-kramar Busan

Busan sa...

Glömde... har du kollat in Lenas födelsedagslista - skulle du vilja vara med!?! Ja, vill bara fråga så du inte missar om du är intresserad!!!
Massor med kramar igen!
Busan

Pernol sa...

Hej Lisan!

Hi,hi ,hi! Vilket läckert och skämtsamt kort du har gjort!!! :D Det blir säkert uppskattat!

Ha det gott!
kjaaaaam Pernilla

PS: TACK för alla roliga historier som du mailar till mig! Ett gott skratt förlänger livet! :D

Lena sa...

Hej Lisan!
Det är klart att du får vara med.Jätteroligt. Tänk vad brevbäraren kommer att få jobba,ha,ha. Stämmer det att du fyller i juni?
Jag lägger dig i min lista nu. Kramiz Lena