fredag 23 oktober 2009

KAOS Award från Susanne och min vinst från Pernol.

Denna super fina KAOS Award har jag fått av Sussie. Tack så väldigt mycket för dom fina orden på din motivering. Jag har själv inte gjort något med sådan kartong så jag blev väldigt imponerad och kommer nu att prova mig på det jag med. Handen är bara sååå söt med texten hand made.
Att hänga den i ett snöre med lite pärlor var en toppen idé. Jätte fint, tusen tack!


Här ser ni dom underbart fantastiska örhängena som jag vann på Pernols blogg. Dom damp ner i min brevlåda igår. (bilden är från Pernols blogg sida). Dom är bara så söta att jag kommer ha svårt att använda dom. Skulle bara vilja ha dom framme så alla ser dom istället.
Vill passa på att tack än en gång här på bloggen med så alla kan se det, tack snälla du!
Vill passa på att önska alla en trevlig helg.
Kramis från Lisan6 kommentarer:

Lena sa...

Grattis till din fina KAOS och för de vackra örhängena du har fått, superfina båda två. Sånt piggar upp i den annars grå vardagen. För grått och trist är det ute nu. Då är det skönt att kura inne med en rolig hobby. Ha en trevlig helg. Kram Lena

lk46 sa...

hej vännen!
Grattis till din fina KAOS, även jag har fått en men ska inte visa den och de andra förrän jag har gjort några själv... kanske jultema, ja det var en bra ide.
Du undrade om jag kommit på vikningen på Halloweenkortet, nej tyvärr, jag hittade det någon stans och har gjort flera stycken, det är hur kul som helst så testa vet jag!
Ha en skön helg min vän!
Kram lene

Pernilla sa...

Väldigt fin KAOS du har fått, även örhängena var väldigt fina.
Ville bara titta in och önska dig en trevlig helg.

Kram Pernilla.

Busan sa...

Ett STORT GRATTIS till den så fina KAOS:en från Sussie och örhängena från Pernol - vilken dag du hade igår!!! :) Du är så väl värd alla du får!!!
Bra att det uppstämplade från mig också kommit fram till dig - litar inte riktigt på posten nu när KAOS:en från Hillevi inte kommit fram till mig. Ja, får hoppas den hittar fram så småning om i alla fall för den var också så fin.
Hoppas du har en mysig helg och att du fått åtminstone en liten mysig pysselstund. :)
Varma höst-kramar Busan

Anonym sa...

Vad kul att du gillade KAOS'en och att jag kunde inspirera dig till att använda kartong! Det är jätteroligt och har man bara tillräckligt med fantasi så kan man variera den mycket.
Jättefina örhängen du fått av Pernilla!

Hoppas du har en underbar helg och att du har ork och tid att pyssla lite!

Kramisar från Susanne

Pernol sa...

Varsågod vännen!

Jättefin KAOS har du fått också!

kramelikram Pernilla