tisdag 6 oktober 2009

Askar med ljus i höstmörkret!
Hösten har kommit eller är på väg. Vad passar då inte bättre än att krypa ner i soffa och tända lite stearinljus.
Min mamma hade beställt några olika askar som hon kunde ha med sig när dom går bort.. Har hunnit göra dessa två än så länge och kommer göra några till senare.
Idag har vi tisdagsträff och ska fortsätt med BIA´n som vi påbörjade förra veckan.
Tusen tack till Carina som har sååååå mycket saker och lånar ut till oss andre som är där. Tack!
Ska se om jag kan ta lite foto och lägga ut här som jag lovat. Ha det så bra. Kramis från Lisan

4 kommentarer:

Lena sa...

Snyggt, snyggt. Vad roligt att få ett sånt fint paket. Ljus som är så mysigt att tända den här årstiden. Då har du närma till Storyhouse.Trevlig ägarinna där. Där var min kompis Gertrud och jag i somras. Hon bor i Helsingborg. Ha det så kul på träffen. Kram Lena

Busan sa...

Hej vännen och sååå snyggt du fått till dessa ge-bort-paket med ljus och tändstickor - du är duktig vännen!!!
Till låsen som vi sett hos Inger använde jag små brads - det fungerade jättefint tycker jag - men väskan är inte klar än annars så därför jag inte lagt ut den än!!! Det var inte med några skrivar till mina (tror jag men kommer inte ihåg att det var det i alla fall... eller så fick min gubbe dem direkt... *rodnar*) men prova med små brads är mitt råd!!!
Och STORT GRATTIS TILL DINA ORKIDÉER VÄNNEN MIN!!!! ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!! Du ser - du KAN!!!!!!!! :D Ingen är lyckligare än jag för att du lyckas vännen och nu har du verkligen fått se själv att orkidéer är jättelångsamma när det gäller att komma igång men hoppas nu att de ska komma igång år efter år för dig med - de är ju så vackra denna årstid som är så mörk annars. Våra har också börjat ge nya stänglar och nu kan man se fram emot färgprakt hela långa hösten och vintern och är så glad att det är samma för dig. *hjärta*
Ha det så jättebra ikväll och var rädd om dig vännen - vila massor om du kan!!!
Styrke-kramar Busan

lk46 sa...

Snyggt, snyggt gillar den gröna den är så fin!
Kram lene

Lena B E sa...

Oooh så fina gå bort gåvor!! Du har lyckats kanonbra!! Dom är så vackra!! Tänk vad kul att få ett sånt fint "paket", tända ljus är ju jättemysigt den här tiden på året!!
Ha det så bra.
Kramar från Lena