måndag 12 oktober 2009

Julväska nr 2


Nu har jag vilat i nästan en vecka och börjar komma ikapp med min sömn som jag behöver mer än andra i perioder. Kroppen börjar bli lite bättre igen och jag känner mig lite mer possitiv.
Har helt missat lägga ut några flaskväskor som jag gjort. Två stycken skulle mamma ha och dom glömde jag ta foto på så det blev bara denna kvar av den omgången. Lite virrig som vanligt alltså.
Klippte ut tomten o snöbollen från en cardstock som jag gillade sen satte jag lite konstsnö på snöbollen och undertill. Syns tyvärr inte på bilden. Även denna til en glögg flaska som jag brukar ge till nära o kära i juletid.
Vännerna har en viss tendens att minnas att jag gör egen supergod glögg som står o gottar sig i 5 veckor och kommer gärna tillbaka med tom flaskorna. (Busan är visst en av dom, opps). Så i år får jag nog göra dubbel sats.
Ha det så bra alla. Kramis från Lisan

6 kommentarer:

Pernol sa...

Vilken superfin flaskväska!!! Gå in o kolla i min blogg så får du se en överraskning!

kjaaaaam Pernilla

Anonym sa...

Jättesnyggt flaskkort, såna måste jag också göra! Är helt säker på att de andra var lika fina som detta!
Hoppas du har en så bra dag som är möjligt för dig idag!
Varma kramar från Susanne

Lena sa...

Tycker med att det är en superfin väska du gjort.Så käck tomten är! roligt att ha något så fint att glädja andra med. Ha det gott. Kram Lena

Lena B E sa...

Wow vilken superfin flaskväska, tomten är sååå fin och jag är säker på att de andra var lika fin de också!!
Hoppas allt är bra med dig vännen?! Här har helgen varit pest och pina, har haft sån väldig värk och har fortfarande svår värk i kroppen och med nackmigränen, jag får väl ta det lite lugnt några dar så kanske att det går över snart. Förmodligen kan det skyllas på det dåliga vädret och för mycket sittande vid datorn. Tack för alla dina värmande kommentarer, blir så glad för varenda en!! Ha en underbar vecka. Kramar från Lena

Busan sa...

Hej vännen!
Men INTE ska du stå och göra en flaska glögg till mig i år igen!!!!!!!! Nä, vännen - nu är du rädd om dig och gör inte dubbelsats utan tar hand om dig istället!!!! Det var jättekul att få smaka en gång i fjol men du måste tänka på din hälsa i första hand och ta det lugnt. Att du gör till dina närmaste är väll självklart om du har orken men vi kan ju göra egen nu när vi vet hur man gör och hur gott det blir - så spara nu på krafterna!!!! Att du fick tillbaka flaskan var ju för att du skulle kunna ha till DIG SJÄLV och inte för att vi skulle få i år igen!!!!!!
Flaskfickan är jättefin och jag är glad att du fick glädje av mallen.
TA DET NU LUGNT SÅ DU INTE BLIR DÅLIG DIREKT IGEN!!!!! Säger som Lena BE - lyssna nu på morsan.... ;)
Varma höst-kramar Busan

Lena B E sa...

Hejsan vännen! Hoppas du hade det trevligt på träffen ni hade hemma hos en scrapvän!! Det låter så himla kul de träffarna ni har!! Här finns ju inget sånt alls, men det går bra att scrappa hemma i lugn och ro också så jag klagar inte. Hoppas du haft en härlig helg, det har jag haft. Scrappade hela dan igår och ska fortsätta idag med mina julkort. Jag älskar att göra julkort, så det är tur jag har många kvar att göra. hi hi... Ha det så bra. Kramar från Lena