tisdag 20 oktober 2009

Tisdagsträff en söndag

Då har vi haft en trevlig dag ihop igen. Denna träffen hade vi hemma hos Carina som gärna ville bjuda hem på lite mat och pyssel. Bilden under ser ni Carina i sitt esse. Alltid lika glad och possitiv. Vi tackar Carina för sitt initiativ och den goda maten.
Det var även Catti (linslus där), Carolina och Hillevi.

Alla hade tagit med sig lite av varje och satt och små pelade. Det var jätte trevligt fast att jag inte var riktigt på hugget. Trött och hängig och massor av värk. Men jag satt och myste och spanade in vad dom andre gjorde och småpratade lite.
Denna tisdagsträff i lokalen är inställd pga stryrelsemöte av Hyrelgästföreningen så vi får hålla tills nästa vecka.
Kramis på er alla och tack för titten - Lisan3 kommentarer:

Lena B E sa...

Så roligt ni verkar ha på de där träffarna! Jättekul att bli bortbjuden på mat och pyssel, även om det blir som i ditt fall... mest pladder, men det är kul det med, eller hur? hi hi...
Undrar bara hur det går för dig med swapkorten? Är du klar snart? Det är ju tid än, ca 2 veckor kvar. Ha det så bra vännen!
Kramar från Lena

Anonym sa...

Vad kul med en träff varje vecka och ni ser ut att ha så trevligt ihop! Även om man själv inte alltid orkar pyssla så är det kul att ses ändå, man kan ju alltid surra istället. ;-)

Hoppas du får må bättre i din värk snart!

Varma kramar från Susanne

Busan sa...

Hej vännen!
Hoppas du har det okej idag och tusen tack för du delar med dig av korten från er träff hos Carina. Härligt ni kunde träffas ändå trots att lokalen var upptagen och du var trött. Hopps du kunnat vila mer igen efteråt. Det uppstämplade till dig är på väg och jag hoppas du fått det idag eller att det kommer imorgon så du har tills du ska börja på julkorten. Kommer inte ihåg om du börjat eller inte - mitt minne är som teflon just nu... inget fastnar *rodnar*.
Krya på dig så mycket du kan och ha det så bra som du kan i helgen.
Hoppas Varma höst-kramar Busan