torsdag 5 november 2009

Sussies julkorts utmaning


Här har jag gjort ett julkort som inte är i med de klassiska färgerna rött eller grönt, precis så som Sussie ville ha det i sin bloggutmaning. Detta går i brunt och beiget med några små "bling-bling" i hörnen. Sedan var det lite noter på Jingelbells som jag tyckte kunde passa väl till kortet. Det var riktigt skoj att få tänka till och göra ett i annan färgskala än det traditionella.
Får se om jag hinner med ett till innan novembet är slut för deta var riktigt skoj.
Nu ska jag fotografera alla superfina receptswap som har kommit och försöka få ut dom i morgon på bloggen. Ha det så bra alla. Kramis från Lisan


10 kommentarer:

Petra sa...

Oh vilket fint kort du gjort. Ska också försöka hinna med åtminstone ett kort till Sussies utmaning.
Ha en bra kväll.
Kram
Petra

lk46 sa...

Det är riktigt snyggt, härligt upplägg och väldigt juligt fast färgen är annorlunda. Jag ska också se om jag kan göra ett eller två i helgen!
ha det bäst!
kram Lene

Anonym sa...

Åh, vilket jättefint kort och som Lene säger; väldigt juligt fast färgerna är annorlunda! Du har lyckats kanonbra med utmaningen! Visst är det ganska kul att göra julkort med andra färger?:-)
Förlåt att jag inte varit här och kommenterat tidigare men det har varit en hektisk vecka med både scrapträffar, akutenbesök och hantverkare här varje dag som jobbat med badrummet som vi var tvungna att renovera efter en vattenskada. LÄNGTAR tills det är klart!!!

Ha en underbar helg och ta väl hand om dig!

Stor kram från Susanne

Busan sa...

Kortet är underbart och du är så duktig vännen!!! Jag har lyckats stämpla upp en del till nu som jag hoppas kunna få ner till dig på något sätt snart. Vet inte än hur men så du vet att jag är på gång i alla fall.
Och igen - kortet är underbart och du är så duktig - det är verkligen juligt och mysigt så du har lyckats igen!!! :D
Hoppas du har det bäst på scrapp-träffen idag - håller alla tummar, tassar och tår för dig och har tänkt på dig massor!!!!!! :D

Varma höst-kramar
Busan

Gertrud sa...

Åh, vilket vackert julkort, Man ser att det behöver inte vara grönt o rött på julkort. och visst är det en rolig utmaning. Ha det bra i helgen Kram Gertrud

Lena B E sa...

Åååh så vackert kort!! Kanonfint och juligt fast i annan färg!! Verkligen ett vintage-julkort!! Det har du verkligen lyckats bra med. Ha en bra dag vännen!
Kramar från Lena

Pernol sa...

O vad fint julkort! Det har du lyckats bra med! Visst var denna utmaning svår. Det tycker då jag. På nästan alla julpapper är det nåt grönt eller rött på.

Du har nåt att hämta i min blogg. ;)

kramelikam Pernilla

Busan sa...

Hej vännen! Blev sent här idag och är mycket i huvudet - vet du vet hur men bara så du vet varför jag är så dålig på att höra av mig just nu. Har fått pysslat lite men har inte haft ro att sitta vid datorn. Hoppas så att du snart har mindre ont och ska försöka höra av mig på mailen här en dag. Tänker på dig så mycket och håller alla tummar, tassar och tår för dig att du snart är bättre!!! Var rädd om dig vännen och ta så väl hand om dig som du bara kan - och så smal du blivit - såg dig allt hos Nettan än om jag inte skrivit någon kommentar än hos henne. Du kan vara riktigt stolt för du har varit så SUPER DUKTIG vännen. Jag förstår du har kämpat och du har verkligen fått massor med utdelning!!! Heja dig vännen!!!
Varma höst-kramar och krya på dig kramar till dig!
Busan

Busan sa...

GRATTIS TILL DIN KAOS!!!!!! Du är så duktig så är så kul och jag gläds med dig - fick min med postis idag så har kunnat sitta och njuta en stund här. Hoppas din med kommer idag!!!
Hoppas så att du har det så bra du bara kan och tänker på dig!!!
Varma höst-kramar och krya på dig-kramar
Busan

Lena B E sa...

Stort GRATTIS till din fina kaos som du fick av Pernol!! Vá roligt!! :) Jag såg den fina kaosen inne i Pernols blogg, så söt snögubbe det var på den!! :D Jag blir tokig på min dator idag, grrr! Den är så j-kla slö, så jag blir galen!! :( Så tråkigt att höra att du är sämre igen, det var inte roligt!! :( Ta väl hand om dig nu och vila mycket. Låt annat vara och bara ta det lugnt så kanske det förhoppningsvis blir bättre någongång. Lova att du vilar nu vännen och är rädd om dig!
Massor med kramar från Lena