torsdag 12 november 2009

KAOS Awards och annat allmänt prat


Denna super fina KAOS Award fick jag av Pernilla igår med posten. Jippi så kul. Den är så himla söt och passar verkligen nu när julen snart stundar.
Det var jag och Busan och Sussie som var dom lyckliga denna gången. Tusen tack Pernilla.
Jag ska ta tag i min kaos utdelning både för detta fina kort samt av det jag fick av Sussie för en tid sedan. Men tyvärr får ni nog vänta tills efter jul. Den som väntar på något gott...
Måste passa på att tacka alla i receptswap gruppen. Tack för alla era super fina recept kort som ni gjort. Jag sitter än och bara njuter och tittar. Recepten- ja dom har jag nästan missat..hihi:) men dom låter jätte goda och nu har jag lite att prova i julhelgen.
Har inte mått så bra nu ett tag och var bara med på scrappträffen i Fleninge i lördags och har sedan fått ligga tyvärr. (Men själva träffen var jätte skoj och jag fick gjort en ny väska + ett trappstegskort. Sen var det mycket nytt trevligt folk och nya friska ideér.)
Så till er alla som skriver så gulligt och fint på min blogg vill jag tacka super mycket. Det värmer och hjälper jätte mycket. Tusen tack!
Lovar komma med lite nytt och annat smått och gått när min energi är tillbaka och smärtan lite mindre.
Många kramisar från Lisan

1 kommentar:

lk46 sa...

Jättefin KAOS du fått!
Vill önska dig en trevlig helg!
kram Lene