fredag 12 februari 2010

Staflikort till Lena BE´s utmaning


Stafli kort till Lena BE´s utmaning. Nu har jag fått rätt färger, yes! Texten på Tagen har jag inte skrivit ännu. Det tyckte jag personen som ska få det själv får läsa sen.
Mmm som jag älskade detta pappret. Det var så härligt sommrigt och vårigt. Jag längtar verligen efter våren nu. Som säkert många andra med gör.
Ändrade lite i texten till mallen för trekantskortet. Hoppas jag blev lite tydligare nu, säg annars till.
Idag har jag varit på reumatologen och fått nya kortison sprutor i ryggen. Attsningen va ont jag har nu efter det. Men det släpper om några dagar(hoppas jag) och ska sen hjälpa mig några veckor om jag har tur.
Känns som att välja mellan pest eller kolera ibland. Ännu mer ont i någar dagar för att sen ha lite mindre ont några veckor eller ha jämn ont hela tiden. Ja- det är en vågskål det.
Rehab har gått bra i veckan och jag har hunnit scrappa lite i veckan på våra träffar med. På vår tisdagsträff nästa vecka ska jag och Hillevi visa dom andre hur man gör korsetten. Ska bli skoj. Vi har förstorat upp mallen till ett A3 format istället för A4.
Resultatet lovar jag visa er nästa vecka.
Säger Grattis till Hillervi och till Pernilla som fyller år idag. Grattis på er.
Önskar alla en trevlig helg. Kram från Lisan


9 kommentarer:

Lena B E sa...

Oj, oj, oj så superfint kort du gjort!! :) Gillar kortet jättemycket du har använt så himla fint papper, förstår att du gillar det papperet mycket!! :)
Tack så mycket för ditt bidrag, gör gärna nåt mer om du har lust.
Det blir jag bara glad för. :) Vill du vara snäll och skriva en liten kommentar inne hos mig om detta, så jag inte missar det sen när det är dags att kora vinnarna (lätt hänt annars), du har visst glömt det ;) hi hi... Jag råkade se detta genom en lyckträff bara, annars hade jag nog missat det och det vore ju synd när det är sååå fint. :) Vad tråkigt att läsa att du har så ont, men om du blir bättre ett tag sen så kan det kanske vara värt det. eller hur? Man brukar ju säga... inget ont som inte har nåt gott med sig, och det kan ju kanske stämma i detta fall. :)
Ha en jättetrevlig helg vännen. Och krya på dig, hoppas du blir bättre snart! :)
Kramar från Lena

annicka sa...

Hej hej! Vilket fint stafflikort!!! Något sånt har jag inte gjort...måste nog provas =)
Yes, det var korsettmallen jag suktade efter...den du har gjort är ju sååå fin!!!
Misstänker att dom kanske är lite knepiga att göra...?...men vill gärna göra ett försök iaf :) Ha en pysslig helg! Kram kram

Petra sa...

Fint stafflikort du gjort till Lenas utmaning. Visst var det lite svårt med färgerna. Jag fick också fundera en bra stund.
Mail kommer, har glömt.
Trevlig helg på dej.
Kram
Petra

Lena sa...

Fint kort du har gjort. Den vikningen är så himla snygg.
Jag är på rehab 2 dagar i veckan. Jag sitter och väver där. Jag har inte sysslat med det innan, men det är roligt. Ha en bra helg. Kram Lena

Anonym sa...

Så snyggt stafflikort du gjort vännen! Förstår du tycker om det pappret för det är jättefint! Prästkragen med stjälken gillar jag mycket!

Så skönt att höra att du får må bättre om ett tag när sprutan fått ge full effekt! Inte så kul att ha mer ont några dar, men det kanske är värt det, eller hur?

Vill önska dig en trevlig helg o en mysig hjärtedag imorrn!

Hjärtekramar från Susanne

lk46 sa...

hej min vän!
Vilket snyggt kort!!!!
Vill önska dig en trevlig helg!
Kram lene

Pernol sa...

Hej vännen!

Sååååå snyggt kort!!! Visst är det kul att göra andra vikningar?! Prästkragen gillar jag skarpt!

Ha en fortsatt trevlig helg! Hoppas att du mår bättre om några dar.
kramis Pernilla

Lena sa...

Ett stort HJÄRTA till dig idag. Kram Lena

Pernilla sa...

Åh, så fint kort du har gjort, jag har inte hunnit göra något till Lena BEs utmaning än, men det kommer.
Jag vill passa på att tacka för kortet som jag fick, väldigt fint.

Kram Pernilla.