torsdag 7 oktober 2010

Vanlig tänsticksask till en god vän

Vi var hos våra goda vänner för någon vecka sen. Då fick jag se att dom använder asken med julmotiv som dom fick i förfjol. Dom tyckte den var så fin att dom ville använda den. Jag blev glad, men jösses julask på sommaren/hösten. Det fick jag råda bot på. Så här blev reslutatet. Skoj var det med när jag överlämnade den för dom hade just köpt nya gardiner/dukar som gick i samma färgskala.

Ljusen skal lukta lite kaffe och sprida en härlig doft. Gillar just kaffe ljusen, dom luktar så himla lite så man slipper huvudvärk av dom.



På lördag skall jag till pysseltagen IGEN och hämta sista julpapperna som jag beställt. Sen blir det julkortstillverkning här hos oss. Skoj!

Ha det så bra tills vi ses igen, kramis från Lisan

13 kommentarer:

Unknown sa...

Hej där...vad fina de är dina askar :) Trekantsasken var ju väldigt orginell, kul med lite annorlunda..
Så härligt det ser ut med ditt pysselrum :) Förstår att det måste kännas kanon skönt..bara längtar till mitt egna ska bli färdigt, har legat på is nu när man har fullt upp med jobb och sonens lägenhet som vi håller på och renoverar. Har inte pysslat heller på evigheter känns det som, längtar så efter att få sätta mig ner med det..
Hoppas allt är bra med dig / Kram kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Vad roligt när man ger bort saker och dom blir så uppskattade det måste kännas så himla kul för dig:) Förstår att dom blev jätteglada för den nya tandstick asken den är jättefin:)

Det är bara kul när jag kan dela med mig av mallar och vikningar:) Tycker det är jätteinspirerande och kul å se vad andra hittar på med samma vikning:)
Kul att kunna bjuda på något som andra tycker om, tack snälla för ditt besök och din hälsning hos mig blev jätteglad:)
Önskar dig också en riktig trevlig fredag och helg, ha det bäst:) Kramar från lilla vännen Inger:)

Lena sa...

Hej Lisan!
nya julpapper...då ser jag fram mot att få se en massa julkort hos dig framöver. Det är en söt tändsticksask du gjort. Jag gillar också kaffeljusen. Ha en bra helg. Kram Lena

Lene sa...

Ja visst är det kul att se när folk använder det de fått till julen. Håller med dig att man kanske ska ge något för hela året!
Ha en skön helg!
Kram lene

Gertrud sa...

Hej Lisan, oh vad kul att du ska till Pysseltagen. Håller med att man blir beroende, men visst förgyller det tillvaron :) Ha en superhelg, själv ska jag på barndop idag. Kram Gertrud

Fiskegubben sa...

Kan vi beställa till jul

Lena B E sa...

Åååh vilken vacker ask du gjort, håller med dig kaffeljusen luktar underbart gott!! :)
Nää inte sjutton kan man ha en julask på sommaren, så snällt av dig att råda bot på detta. hihi ;)
Jaa, testa omlottaskarna du med, dom är roliga att göra! :)
Ha en trevlig helg.
Kramar från Lena

Anonym sa...

Hej vännen! Vilken söt tändsticksask du gjort! Håller med om att det kan vara bra att ha nåt som inte är juligt resten av året, så snällt av dig att tänka på det! De trekantiga askarna tycker jag ser roliga ut, skulle gärna vilja komma över några sådana och få prova, lite annorlunda. :-)
Oj, vilket enormt fint scraprum du fått, är så glad för din skull att du slipper släpa allt upp och ned när du vill pyssla! Så skönt att bara kunna gå därifrån om man behöver vila en stund utan att man måste plocka undan varje gång. F.n har jag ett pyttelitet scraprum som delas med data skrivbordet och det är överfullt nu men när dottern ev. flyttar för studier nästa år så övertar jag nog hennes gamla rum. Dock mded blandade känslor.
Nu har vi äntligen fått ordning på datakrånglet så nu är jag tillbaka igen efter en alldeles för lång och ofrivillig datapaus, så kul! :-)

Ha det så gott vännen och skickar en stor kram till dig! ♥

Lilla Pyssel Inger sa...

Tittar förbi och vill önska dig en riktig trevlig dag och vecka, kramar från lilla Inger vännen:)

Åsa sa...

Hej vännen!
Tusen tack för dina roliga mail och sms... du är för rolig hi hi... Och så fint ögongodis du bjuder på här - du har fått till det riktigt snyggt - duktig du är!!!
Hoppas så att du trivs bra i din nya hörna och att du fick hämtat dina sista papper till julkorten så du kan köra igång. Har hunnit sitta lite här men ja, det blir som det blir. Man kan inte bli nöjd alltid och nu blir jag det inte men nu vet jag i alla fall hur jag INTE ska göra nästa år... *rodnar*
Ha det så bra du bara kan och hoppas du snart får en mysig pysselstund igen!
Massor med höst-kramar
Busan

annicka sa...

Hej hej! Superfina askar å väskan gick inte heller av för hackor =) snygga saker som alltid =) Du har fått trekantsasken jättefin, jag har oxå köpt såna men tycker inte att jag får till dom...men din var fiiiin =) Ha det gott! kram kram

Lene sa...

Hej vännen!
Så surt när det strular jämt! Hoppas det ordnar sig! Vill önska dig en skön helg!
Kram Lene

Lilla Pyssel Inger sa...

God morgon på dig Lisa vännen:)
Å vad jag blir glad att du gillade mina skor och askar till:) Det är lite pill med att göra dom men det är faktiskt inte så svårt jag lovar! Trodde själv att det skulle vara svårare en vad det var och det går inte åt så mycket papper eller dekoration (väl jag har svårt att låta bli att dekorera det blir oftast lite för mycket i bland ha ha ha) så det är ett plus:)
Tycker att du ska prova på !

Vad tokigt att du inte har fått pysslat så mycket sista veckan! Hoppas att hälsan blir bättre snart och att du kryar på dig, inte kul att inte få må bra. Vet allt för väl själv hur det är att inte få må bra....
Det är som du säger du får ta igen det sen när du orkar och mår bättre. Det viktigaste är att du tar hand om dig själv och ser till att bli bra igen:)
Önskar dig en riktig trevlig fredag och helg och var rädd om dig:) Kramar från lilla Inger vännen:)