tisdag 12 oktober 2010

Swapkort- Gott på grillen oktober 2110

Då har höstswapkorten kommit. Denna omgång med Gott på grillen tema.
Kanske hinner man med att testa några av desa smarriga recept innan grillen sätts in i förrådet för säsongen. Nja vi brukar fuska lite och grilla någon gång på vintern med. Vi älskar grilla!

Första kortet är detta jätte fina kort frånPernol. Hon bjuder på smarrigt grillolje recept och en rabarber cheescake. Mmm så gott va. alltid skoja tt få lite nya marinadolje recept. det ska jag prova vid nästa grillning.Kortet är jättefint med härliga detaljer. Sedan oops här kom visst mitt eget kort. Jag hade gjort små kuvert med receptet innuti. Det är av pappas recept på lax i folie med ett hackat ägg med dill i. Min "gubbe" älskar det. Jag äter som ni nog vet inget från havet, det faller inte in i mina smaklökar alls.

Sedan har vi en annan fiffig lösning på att få dit ett recept. Stilrent och snyggt från Pernilla Mass. Ettt recept på något man kan ha till det grillade denna gången. En rotsakslåda. passar mig perfekt. Vi älskar rotsaker så detta kommer jag att laga denna veckan. tror det står på menyn på tisdag. Tror nog man kan ha detta på grillen med om jag uppfattat det rätt. Gott!

Sedan har vi karinas kort. Hon har nog använt glimmer mist som jag ser att fler och fler använder just nu. Jag älskar hennes kort. Super fint Karina! Både färger och dekoration. Receptet låter smarrigt och gott. Ett grillat äpple med smuldegssmuloroch kanel joggi. Mmmm känner ni hur det vattnas i munnen.
Nästa kort är äver det fifigt gjort. Det är från Hille. Hon har använt en schablonoch fått dit en grill på det viset. Jätte fint kort i härliga färger. Recepter innuti kommer min gubbe att älska. Får jag testa till våren. Det är Laxspett med paprika och potatissallad. jag för min del kommer definitivt att testa potatissalladen som är annorlunda mot vad jag brukar göra. Ska bli kul o testa.
Sist men inte minst har vi detta färgrika kort med en äkta grillare på framsidan. Vilken verkligt passande stämpel till detta tema. Tyvärr vet jag inte vem det är ifårn. Tror det kan vara Camilla? Gillade den häftiga snurrningen på bandet där blommorna sen var dit satta. Kommer jag definitivt lifta. Receptet sen..aahhh vilket recept. Detta kommerjag använda många gånger. Kycklinggrillspett med sesamfrö o ostwrap..Hon har hittt dom te sakena jag gillar nästan bäst, ost, wwrap o kyckling hi,hi
Jag tackar alla för denna swap omgång. Jag har lite mycket på min kalender just nu och har hoppat a nästa omgångs swap. Hoppas kunna återkomma nästa år. Kramis på er alla

5 kommentarer:

Cattis sa...

Mm vad mycket smaskigt det var i det här inlägget :)
Blir ju nästan lite småsugen på grillat så här på kvällen...
Jättefina kort, viklen rolig och användande ide det här med swapkorten är.
Önskar dig en trevlig vecka, må så gott / Kram kram

Camillaskreativa sa...

Japp, det stämmer att det sista kortet kom från mig. Upptäckte när jag fick alla korten i swapen att jag glömt att stämpla dit mitt namn... lite refullt men men sånt händer :o)
Ha det gott och grilla lugnt...
kramar
Camilla

Pernol sa...

Tack så mycket för ditt jättefina kort med smarrigt recept!

Ha en skön vecka!
kramis Pernilla

Lena B E sa...

Ååååå så jättefina kort ni har gjort igen till swappen!! :) Kul med lite nya grillrecept!! :)
Hoppas du har det bra?!
Här har varit bara regn och mörker idag, så trist med höst så.
Ha det så bra.
Kramar från Lena

Petra sa...

Oh, så fina swapp-kort. Och goda recept för nästa års grillaftnar.