onsdag 27 oktober 2010

Grattis kortet till Lene

Hallå på er igen,
Hinner visst med ett litet inlägg till märker jag. Detta kortet hade jag gjort till snälla goa Lene som fyllde år igår. Jag var ju bara tvungen att distressa lite nu när jag införskaffat så många nya färger och gått kursen på Pysseltagen . Riktigt skoj är det med.
Har varit och på inskrivning på sjukhuset idag och min OP blir som planerat. Men jag är snart tillbaka här igen.
Ha det så bra på er alla så länge, kramis från Lisan

8 kommentarer:

Lena B E sa...

Wow så snyggt kort, superduper vännen!! :)
Hi hi det behöver du inte be om ursäkt för, det var ett under att jag kom ihåg det denna gång, annars är det likadant för mig, jag minns det kanske högst en vecka, men sen är det som bortblåst. ha ha. :D
Ha det så bra.
Kramar från Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Hon måste ha blivit SUPER GLAD över detta kort så himla fint Lisan vännen:)Jag bara älskar stämpel motivet så fint och jag har det själv:)

Tack gulliga du för din omtanke så himla snällt av dig:) Jag har haft mina perioder från och till. I bland har det funkat bra och sen så fort jag gör något extra så rasar jag och blir totalt förlamad både fysisk och psykiskt jättetrist. Men jag är mycket bättre efter mina operationer så det går framåt så man får tänka och glädjas över det:)

Håller tummarna för dig och din operation är säker på att det kommer gå jättebra för dig:)
Lycka till och ha det bäst, ta väl hand om dig själv:) Massor med kramar från lilla vännen Inger:)

Pernol sa...

Ååååh wow så snyggt kort! Nu blev Lene allt glad.

Jag håller tummarna för att din OP går bra. Grattis till husköpet förresten!

Ha det gott!
kramisar Pernilla

Lena sa...

Jättefint Lisan. Jag älskar den stämpeln, favorit nr 1. Det är allt roligt att kladda lite. Lycka till med din operation nu. Hoppas det går bra och att du får känna dig bättre sedan. Kram Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Titta in för att önska dig en riktig trevlig fredag och helg och hoppas allt går jättebra för dig:) Kramar från lilla Inger:)

Busans Pysselblogg sa...

Hej vännen!
Så snyggt kort du har gjort till Lene - duktig du är!!! Ser att du har bytat ditt utseende på din blogg så hoppas du är hemma och mår okej efter operationen. Hör av dig när du orkar!
Massor med kramar
Busan

Busans Pysselblogg sa...

Hej vännen!
Vill bara titta in och önska dig en trelig alla helgona helg. Hoppas så att du kryar på dig och att ni kan glädja er åt huset. Var bara rädd om dig vännen!!!
Hoppas du får en mysig pysselstund snart igen - kortet till Lene är så snyggt!!!
Massor med kramar
Busan

Busans Pysselblogg sa...

Hej vännen!
Tittar bara in för att önska dig en trelig vecka! Hur går det för dig? Tänker på dig och hoppas så att du mår bättre. Hur går det med huset?
Skickar massor med krya på dig-kramar till dig!
Busan