fredag 15 oktober 2010

Pernols virkat utmaning


Nu har jag fått ihop mitt virkat utmaning till Pernol. Nja faktiskt 2 veckor sen men min blogg strular lite och inga bilder har kunnat läggas in.. Det gör så då o då.

Jag har använt en av dom virkade blommorna som jag fick av Pernol och chalkat kanterna på den lite grann. Sedan är det en virkad blomma från en annan scrapp vän här på området som heter Kerstin, på den har jag satt tre körsbärsblommor. Sedan ett virkat gammalt typ bordband från min bästis Cattis mamma.
Stämpel motivet har jag fått av någon snäll bloggvän.
Jag har inte varit aktiv på era bloggar heller. Har inte varit bra nu en tid och varit lite på sjukhuset och kollats, bråkat med läkare och försökt få hjälp. Alla skyller på varandra och ingen vet vem som ska ta tag i det..Känns hopplöst! Nu har det börjat släppa lite som tur är och jag orkar med att träffa lite folk i korta pass.
Hoppas hinna med lite här och vid mitt pysselbord denna veckan.
Ha en bra helg på er alla. Kramis från Lisan

12 kommentarer:

Cattis sa...

Hej vännen tråkig att du inte varit bra :( Man känner sig rätt maktlös när man bråkar med läkarna tråkigt nog.. Hoppas att det kommer att ordna upp sig för dig.
Ett jättefint bidrag till utmaningen, jag hade med turen att få lite virkade blommor i brevlådan som gjorde att man kunde vara med i utmaningen.
Härliga färger och papper du har på kortet "me like"
Trevlig helg och var rädd om dig / Kram kram

Lena sa...

Jättefint Lisan. Tråkigt att du har det jobbigt med sjukdomar och läkare. Jag vet hur det är, skitjobbigt! Men hoppas det löser sig för dig och att du får lite mysig pysseltid. Bloggen den gör som den vill ibland. Tycker det varit mycket krångel den sista tiden. Kram Lena

lk46 sa...

Snyggt Lisan, snyggt1 Hoppas du snart ska må bra!Tänk inte på oss vännen, vi finns här när du är i form igen!
Kramizar från Lene

Lena B E sa...

Vilket jättefint kort du gjort till Pernols utmaning!! :) Jag har tänkt att börja på den jag med idag. Det ska bli så roligt med nåt annat nu, jag har gjort många födelsedagskort och julkort nu ett tag och omväxling är alltid kul. :)
Så tråkigt att du inte känner dig bra vännen. :( Hoppas du kryar på dig snart!
Ha en toppenbra helg.
Kramar från Lena

Busan sa...

Har tänkt på dig så och misstänkt du haft det så tufft när jag inte hört av dig. Skickar massor med krya på dig-kramar igen och hoppas så att det håller på att vända nu och att de blir så mycket bättre på att ta hand om dig när du är dålig. Det är ju jobbigt nog att vara sjuk!!!
Men kortet du gjort är så snyggt och är så mycket fint du fått av dina vänner - du är så duktig och har lyckats igen!!! *hjärta*
Bloggen strular här med men förhoppningsvis är det något de jobbar på som blir bättre snart.
Håller alla tummar, tassar och tår här och hoppas du snart mår bättre!
Massor med krya på dig-kramar
Busan

Pernol sa...

Jättesnyggt kort! Det är så snyggt med allt det virkade. Kortet harmonerar väldigt snyggt.

Du vet väl att ju fler alster du gör desto större vinstchans är det. Gör gärna fler alster om du har tid och ork.

Hoppas du blir sams med dina läkare och att du är på bättringsvägen.

Ha en fortsatt trevlig helg!
kramis Pernilla

Nina sa...

Hej är ny på din blogg som följare, trevlig blogg & mycket fint gör du. Undrar om du har eller vet någon som har en beskrivning på hur man gör en Korsett ? Maila mig om du har eller vet på kortanina@hotmail.com
Hoppas att du känner dig bättre/ :) Nina

Lilla Pyssel Inger sa...

Underbart bidrag till Pernol sin utmaning du ska vara jättenöjd med detta:)
Håller faktiskt på med mitt bidrag till Pernol och hoppas få klart det i dag, är trött och seg efter å ha haft fest för min dotter i helgen så vi får se. Men det är i alla fall på gång du är jätteduktig som gjort klart ditt:)
Tokigt att du inte känner dig bra, krya på dig och ta hand om dig själv. Sänder en massa styrke kramar och krya på dig kramar från mig och hoppas att du får en bra vecka. Från lilla vännen Inger:)

Anonym sa...

Hej vännen! Jättefint kort du gjort till Pernilla's utmaning! Mycket fint virkat på kortet och härligt varma färger, me like!!!
Hoppas du fått ordning på datorn nu och att du får nån ordning på dina läkare också. Så där ska inte en patient behöva ha det, skäms på dem ordentligt!!! Hoppas verkligen de skärper till sig så du får den vård du behöver!!!
Nog jobbigt att inte få vara frisk ändå. Tänker på dig vännen!
Hoppas du får en fin onsdag och att du får må så bra som möjligt!
Många 1000 varma kramar till dig från Susanne♥

Cattis sa...

Hej där ingen,, jag har något åt dig i min blogg :) du får göra vad du vill med den / Kram kram

Cattis sa...

Ville bara kika in och önska dig en trevlig helg, hoppas du mår bättre nu / Kram kram

annicka sa...

Hej hej!Fint kort...och virkat kan väl aldrig bli fel...? =) (sade hon den virkbesatta...ha haa) Hoppas du mår bättre nu och att allt rett ut sig så att du slipper bråka oxå som grädde på moset...brukar räcka med att man är sjuk...Ha det gott! Kram kram