onsdag 14 april 2010

Tusen tack mina vänner!
Det värmer i själen när man ser vilka underbara vänner man har som tänker på en. Både på bloggens alla fina kommentarer och i brevlåda och vid dörren.
Detta super fina kort med fint innehåll fick jag idag med posten av Petra. Tusen tack Petra det var ett underbart fint kort med massor av "bling" som jag älskar. Färger och stämpel - ja allt var bra så himla fintSedan en hel påse med fina snöre och pärlor och blommor. Ahhhh vilka underbara färger. Gissa om jag längtar tills jag kan börja scrappa lite igen och få använda detta fina. Tusen tack Petra!


Sedan är det Busan som skickade detta innan i veckan. Förlåt att jag inte hunnit lägga ut det innan. Det är embossat i guld med dessa underbar små möss. Sedan små fjärillar som jag älskar runt om på ett super fint papper. Tack vännen.


Ovan sidan på insidan var med denna söta tingeling på hjärtestansen. Dom fina värmande orden behåller jag för mig själv. Men tack Busan än en gång.
Denna tekopp med lite penseer fick jag av scrappgänget här ute på området. jag har ju missat en del träffar här ute nu, snyft.. men jag kommer tillbaka.


Visst är tekoppen härftig. Kerstin som är med i gänget jobbar i en blomserbutik av lite annorlunda "format" och dom har massor av fina saker. Tror nog denna kan komma från den butiken.


Tack mina vänner.

Sedan har mamma o pappa varit här med lite påskblommor och vårt maskeradgäng var här med en stor bukett tulpaner i lördags...ooppss missade jag visst ta foto på. F´låt!


Igår låg jag hela dagen men idag känner jag mig lite bättre och har varit uppe. Hoppas det ska gå snabbare på rätt håll nu. Man är ivirig och vill bli frisk snabbt, ja ni vet hur ja menar. Väntar på att få komma igång med mitt kortmakeri och scrappande igen. Det suger i den tarmen vill ja lova.


Ha det så bra på er alla, här i Skåne är det vår och väldigt varmt. Buskar o träd börjar få gröna fina knoppar. Kramis från Lisan

7 kommentarer:

Petra sa...

Skönt att höra att du mår lite bättre och har varit uppe. Jag tyckte du behövde en liten uppmuntran:). Ha det så gott och fortsätt krya på dej nu så snart kan sätta saxen i lite papper igen!
Kram
Petra

Cattis sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Lena sa...

Hej Lisan!
Härligt att läsa att du är på bättringsvägen. Det glädjer mig verkligen.
Så fina kort du har fått och den där koppen, är underbar. Lite ovanlig och sånt gillar jag. Hoppas solen skiner på dig idag. Krya På dig Kram från Lena.

Busan sa...

Hej vännen! Jag blir så glad att det går framåt för dig och hoppas så att du får en lite bättre dag idag med. Tänker på dig och är så glad också för att du fått så många fina kort och presetnter - krukan med penseer är helt underbar och likaså är dina kort. Ändå mysigt du har lite att titta på och glädja dig åt när det är så här tufft och värmer att du tyckte om mitt lilla kort också. *hjärta* Tack för hjälpen med stämplarna också - ska prova det här en dag!!! :)
Var rädd om dig o krya på dig så gott du bara kan!!!
Massor med krya på dig-kramar
Busan

Pernol sa...

Ååå så fina kort och saker du fått!!! Det låter bra att du är på bättringsvägen! :)

Ha en underbar helg min vän!
kramis Pernilla

Cattis sa...

Hej igen, tänkte höra hur jag gör för att få bort inlägget det tidigare med adressen..Känns ju inte som om den behöver ligga och skylta på nätet :O.
Kanske du kan hjälpa mig, såg att du tagit bort ditt inlägg på min blogg..
Kram kram

Lena B E sa...

Helt underbara kort och saker du fått av vännerna!! :)
Så fin koppen med blommorna är, verkligen annorlunda, sån har jag aldrig sett förr så det var kul att se.
Åh så skönt att höra att du är på bättringsvägen nu vännen!
Ha det så bra och krya på dig min vän!
Kramar från Lena