måndag 12 april 2010

Semester sjuklingen hälsar.

Hej på er alla! Ni undrar kanske vart jag tagit vägen sista tiden. Här har ni mig....
Tack snälla goa Busan för att du skrev i din blogg och berättade lite där. Tusen tack!
Jag åkte som sagt till Egypten på min efterlängtade resa ihop med sambo, föräldrar och min bror med familj. Väl på plats åkte jag på den här vanliga turist magsjukan som är så vanlig..På alla andra utom på mig då vill säga. Min släppte inte och efter några dagar så fick vi tillkalla läkare som gav mig en injektion + piller. Det skulle hjälpa på 15 minuter. Men nix-pix, inte på mig inte. Det blev att åka till sjukhuset nästa dag med deras typ av ambulans och då ännu mer piller och dropp och allt. Jag tåler inte antibiotika och dom proppade mig full med det. Typ 15st piller + i droppform och lite annat.
Resultatet blev då värre på andra håll. Diarré och kräkningar tog slut i all förskräckelse..Istället kom nässelallergi och hallucinationer i massor. Det vill jag då aldrig ha fler gånger. Fy farao.
Vi ljög oss ut ur sjukhuset för att jag skulle kunna åka hem med dom andre och inte behöva stanna kvar längre som dom ville. Tur var väl det för då pillerna jag fick var jag så allergisk mot och det brydde dom sig inte om. Så jag blev nog piller förgiftad.
Väl på kastrup tog jag mina kvällspiller som jag skulle (tog tre ggr per dag) och dom gick rakt upp i hjärnan och jag blev helt "koko".
Det blev Helsingborgs sjukhus på Infektionskliniken för halsen svällde igen av allergin + att jag hallucinerade så jag höll på bli tokig. Hallucinationer vill jag aldrig mer uppleva. Jag har idagsläget svårt att hålla reda på vad som hände och inte hände i Egypten och väl i Helsingborgs sjukhus. Jag såg och hörde massor av hemska saker som allt är ett virr varr i mitt huvud.
Tyvärr har rehab fått ställas in för jag får inte besöka sjukhus förrän mina prover är klara om jag fått sådana resistenta bakterier eller va det heter. Dom proverna kan jag lämna först nästa vecka, sen tar svaren 4 dagar efter det...
Så datorn, scrapp och allt annat får vänta ett tag så jag hinner återhämta mig lite. Har fortfarande symtom kvar och vilar i massor. Min andre neurologiska sjukdom blir inte bättre av detta precis. Så jag vilar och vilar.
Har sett att ni är flera stycken som undrat vart jag tagit vägen så jag gav mig själv några minuter här nu. Tack för era värmande kommentarer. Tyvärr orkar jag inte med någon bloggrunda just nu. Får ta igen det sen.
Saknar er alla och saknar min scrapping. Har fått hem nya Magnolia tidningen idag så jag ska kolla lite i den. Blir bättre för varje dag så snart e jag nog tillbaka.
Just det..fick faktiskt ett par underbara dagar i Egypten med båttur med delfiner och massa annat fint. Så lite possitiva minnen har jag mitt i all röra.
Kram på er alla från Lisan

9 kommentarer:

Petra sa...

Bevare mej väl vilken otur du haft. Tänker på dej massor och hoppas allt ska ordna sej till det bästa.
Kram, kram, kram
Petra

lk46 sa...

Åh fy fan va du fått stå ut med vännen!
Jag lider med dig! Åka på semester och bli så sjuk är inte kul!
Hoppas du snart är på benen igen!!!
Massor av tanker och kramar från Lene

Cattis sa...

Men jösses så dant, Gud så bra att ni kunde lura er ut från sjukhuset då så du fick åka hem, annars vet man ju aldrig hur det hade slutat..
Skönt att du är hemma nu och att allt är under kontroll.
Tänker på dig, Busan har ju meddelat på sin privata blogg lite hur det var med dig, men inte trodde man att det hade varit så pass allvarligt.
Var rädd om dig nu och hoppas du kryar på dig snart..
Om du vill ge ut din adress till lilla mig så kan du väl maila mig catarina.rodell@norrkoping.se
Kan ju kanske komma ngt i brevlådan då :)
Kram kram

Lena sa...

Hej Lisan!
tänk vad jag har tänkt och funderat på hur det är med dig!! Jag blir ledsen när jag läser vad du drabbats av. Stackars dig.Var rädd om dig nu och hoppas verkligen att du blir piggare snart. Många kramar och tankar från Lena

Anonym sa...

men herreguuuud vilken soppa du har hamnat i...det blev ju rena mardrömssemestern då.....skönt att du är hemma igen å att det går åt rätt håll igen. Tack för titten hos mej. Nä jag kan inte komma till pysseltagen den dagen ...har ingen att åka med....hyllinge är nog den 1 å 2 maj..fast jag ska inte dit heller...men däremot så ska jag på tant scrappat träff som är den 24 april i halmstad...var inte så dyr....finns platser kvar så ring mej om ni e sugna på den är mellan 08:30 -20:00

Busan sa...

Hej vännen!
Är så glad du mitt i allt elände kunnat sitta vid datorn och berätta själv så att det blir rätt. Hoppas så att du kryar på dig så gott du kan men förstår att du har det så tufft.
Var rädd om dig!!!
Massor med krya på dig-kramar
Busan

Lena B E sa...

Usch och fy vännen, vad du blev illa drabbad stackars dig!! Vilken sabla otur nu när du äntligen kom ut på en resa och att du skulle bli så sjuk på den. Inte roligt alls! :( Jag har läst lite hos Busan så jag visste vad som drabbat dig och jag har tänkt på dig mycket sedan dess. Hoppas du kryar på dig snart vännen och du, tänk inte på att du ska besöka oss nu, se till att du blir frisk först, det är det viktigaste. Ha det så bra det bara går och krya på dig ordentligt nu!
Massor med kramar från Lena

Pernol sa...

Fy sjutton för att bli sjuk i Egypten! Jag har själv varit där en gång för länge sen. Stackars dig!!! Jag ahr tänkt på dig och undrat vart du tagit vägen. Men nu vet jag alltså. Krya på dig och tänk bara på att bli frisk!

kramis Pernilla

Kimsan sa...

Krya på dig!