torsdag 29 april 2010

Hur ska jag kunna tacka er alla!


Ni är bra så fantastiska mina underbara blogvänner. Jag kan inte sätta ord på hur glad jag är för er och all er omtanke ni ger mig. Jag blir så rörd. Denna gången är det underbara Lena BE som förgyllt min dag med en fantastisk hm jag vet inte vad det heter. Ett bok kort kallar jag det nu tills jag vet namnet. Titta bara på dessa underbara foto på den. Alla sidor och tagsen innuti är helt fantastiska. Men vilket jobb lagt ner till mig snälla Lena. Jag kommer definitift att lifta modellen om det är okej. Alla små fina detaljer som finns på och allt. Ja kära vänner titta själv och njut.

Dessa satt inne i facken, man bara drog ut dom lätt och smidigt och kolla så fina dom är. Även andra sidan var dekorerad på dom. Lovar det var lika fint där.Förlåt kvaliten på denna bild men som ni ser är detta mittuppslaget.
Visst är det fint.
Jag får så himla dåligt samvete för att jag inte har kunnat ge något tillbaka till er alla som är så snälla. Lovar att jag ska ta tag i det sen.
Men oj vad det bråkar här med mig idag. Bilderna far fram och tillbaka och upp o ner. Gör det så för er med när ni ska göra inlägg?
Sen när man publicerar det så blir det jätte långt mellan bilderna ibland med, kanske nu med!!
Får ta en blogg runda imorgon eller på lördag, orkar inte mer just nu tyvärr. Ville bra visa er alla detta fina "bokkort" och samtidigt tacka er alla än en gång. Ha det så bra alla . Kramis från Lisan

11 kommentarer:

Petra sa...

Lena är ju helt makalös med sina vackra insidor på korten. Så vackert.
Men lilla Fia-lisa lyssna nu på mej; jag tänker så här; jag ger aldrig något för att få någonting tillbaka utan jag ger för att jag vill ge och göra någon glad och det är belöning nog. Njut nu och lär dig att ta emot, det är inte så lätt jag vet. Vi är ju uppfostrade i en annan skola. Men den som mest behöver det för stunden den försöker man att glädja. OK:)! Inget dålig samvete nu, lova....
Hoppas du får en riktigt skön och fin Valborg. Sköt om dig.
Kram
Petra

Anonym sa...

hej vännen! Ja jösses vad fin den var..vad duktig hon är...du får snart skaffa ett glas-skåp å spara allt i va?

åhhh vad jag så hoppas att få se dej till helgen en liten stund kanske i varje fall...fast det kanske är lite långt att köra bara för att poppa inom å säga hej.

TA HAND OM DEJ!

Kramen

Lena sa...

Hej på dig!
Vilket fint kort du har fått av Lena. Urtjusigt! Petra har skrivit något väldigt klokt i sin kommentar. Jag instämmer med det hon skrivit. Ha inte dåligt samvete!
Hoppas att du kryar på dig dag för dag och att er helg blir riktigt trevlig. Valborgskram från Lena

Petra sa...

Om jag har nåt kvar?:)!, det här är bara toppen på ett isberg:) Nä, allvarligt talat så behöver jag rensa lite. Man köper och sen använder man det inte så mycket. Tyvärr.
Jag tingar "fnittrande Tilda till dig".
Maila mej din adress på pelargon2009@hotmail.com så jag får din mailadress också så skickar jag uppgifterna till dej.
Kram igen.
Petra

Lena B E sa...

Jaa du vännen, jag har inget namn på detta kort ha ha ha, vi får väl hitta på något kanske. ;) Jag kanske får utlysa en namntävlig, ska funder lite på det. ;)
Det var en ide jag fick efter att ha gjort några kort med papperspåsar, och då tänkte jag att det måste gå lika bra att göra med ett lite större kuvert också. Javisst lifta på du vännen, det är bara så roligt att du gillade det!! :)
Jag håller helt och fullt med Petra i det kloka hon skrev, ha inget dåligt samvete min vän! Jag ger heller inte för att få något tillbaka, jag ger för att jag tycker det är roligt att glädja andra. :)
Ha det så bra och ha en riktigt trevlig valborg.
Kramar från Lena

Anonym sa...

Hej gumman! Vilket underbart "bokkort" Lena har gjort till dig och så himla vackert dekorerat! Förstår om du blev rörd över det. Hon är så duktig! Insidornas drottning, tror jag vi får utnämna henne till, eller vad tror du?!!

Håller helt och fullt med om det kloka som Petra skrev, inte ska du ha dåligt samvete heller!!! Men jag förstår dig för man vill ju så gärna återgälda allt det fina man får av underbara blogvänner, men när orken inte räcker till så är det bara så. Tids nog så orkar du oxå pyssla igen Fia lilla och kanske du orkar ge nåt tillbaka men det är inget måste alls. Man ger för att glädja nån som behöver lite uppmuntran och extra kärlek just då. Jag har oxå så himla dåligt samvete för allt fint jag fått och inte orkat återgälda och jag vet inte just nu heller när/om jag ska orka det. Det får tiden utvisa när vi blir piggare, eller hur vännen?

♥♥♥Hoppas ändå att din helg blir underbar trots det usla vädret och att du får må lite bättre!!!♥♥♥

Varma vårkramar till dig vännen från Susanne

lk46 sa...

hej vännen! Vilket underbart kort du fått från lena!
Ha en underbar helg!
Kram lene

Cattis sa...

Hej vännen, Ja visst är det väl jätteifnt "bokkortet" Jag hade äran att själv få ett i brevlådan :) Tänk vilket jobb hon lagt ner.
Jag tycker inte att du ska känna dig stressad och ha dåligt samvete över att du får kort mm i brevlådan av alla dina underbara vänner här i cyberrymden.. Vi ger som sagt för att vi vill som Lena BE säger och inte för att vi ska få ngt tillbaka.
Hoppas att du snart får lite mer ork tillbaka, och att du hade en trevlig valborg..
Kram kram

Petra sa...

Hej o hå, du glömmer inte maila mej?
Kram
Petra

Pernol sa...

Åhå jösses vilket fint kort du fått av Lena BE!!! Hon är väl för snäll!

Ja, jag kan bara hålla med Lena BE när hon skriver att vi ger för att vi vill och inte för att vi ska få något tillbaka.

Hoppas att du hade en härlig Valborg och att du får en skön maj.
kramis Pernilla

Busan sa...

Hej vännen!
Blir så glad när jag tittar in till dig idag och ser att du också fått en sådan underbar kort-bok av Lena BE!!! *hjärta*
Hoppas du har det så bra du bara kan och kryar på dig... här skiner solen idag också och hoppas den gör det hos dig med. Var rädd om dig och ha det så bra du bara kan!!! Tänker på dig och undrar hur det går...
Massor med krya på dig-kramar
Busan