tisdag 27 april 2010

Ni är underbara!


Tusen tack alla goa cybervänner. Ni vet hur man förgyller en vardag.

Igår var det dax igen när jag tog in posten. Då låg detta underbart fina kort i lådan.

Det är från Cattis.

Färgerna är underbara, blommerna somglittrar ihop med pärlorna och svirvlarna är jätte fina likså stämplen som är målat i matchande färger.

Texten innuti var värmande precis som det fina innehållet. Tusen tack snälla goa Cattis.

Ni är alla så omtänksamma och rara att jag blir jätte rörd. Hoppas snart kunna ge något tillbaka till er alla när kraften o orken finns på plats igen.

Börjar sakta bli bättre men har ännu samma kapacitet som innan. Vilar massor och har lagt jätte mycket saker till sidan så länge. Det får vänta. Både dammtussar och scrappsakerna finns kvar.

Inväntar spänt på mitt provsvar.
Hoppas alla vi som är sjuka snart ska få en vändning på det hela och kunna njuta av våren-sommaren och allt igen. Kramis från Lisan

5 kommentarer:

Lena sa...

Åh vilket gulligt kort du har fått. Vilken söt stämpel. stor Krya på dig KRAM. Du har så rätt. Både dammtussar och scrapsaker finns kvar.
♥ Lena ♥

Pernol sa...

Vilket jättegulligt kort du har fått! Det är du väl värd vännen. Man måste ha lite snyggt att titta på medan man läker.

Krya på dig!
kramis Pernilla

Petra sa...

Vilket fint kort du fått. Dammtussar e de här me, trots att jag inte haft magsjuka:).
Och ett scraprum som är helt upponervänt. Måste röja där för att få skaparlust igen.
Kram på dej.
Petra

Busan sa...

Vilket fint kort du har fått!!! Är så glad för din skull!!! Tänker så på dig och undrar hur det går men hoppas så att du mår bättre... och att du är rädd om dig!!! Både änglarna (dammtussarna) och pysslet finns kvar men jag vet ju så väl hur trist det känns när man så gärna vill men inte kan.... hoppas tiden går fort tills du kan sitta och pyssla och att du får en riktigt mysig pysselstund då!!! *hjärta*
Här har jag varit bättre än på mycket länge sista dagarna och jag har kunnat följa med till vår lilla affär och handla en dag och diska och igår kunde jag till och med (en dag i förväg och "riktiga" kalaset är på lördag) och gratta en nybliven 70-åring och det känns både ovant och så naturligt att kunna göra såna helt vanliga saker på en gång. Blev för mycket igår men känns inte som det gör något för det var något jag hoppats mycket på att klara så känns fantastiskt bra att det överhuvudtaget gick att genomföra. :)
Längtar tills du mår bättre också och hoppas att du får en fin Valborg och helg - så bra du kan!!!
Tänker på dig än om jag är dålig på att höra av mig men nu har jag i alla fall kunnat börja lägga ut det jag gjort innan på bloggen så jag är på gång... :)
Var rädd om dig och ha det så bra du bara kan!!!
Varma vår-kramar
Busan

Lena B E sa...

Åååh så jättefint kort du fått av Cattis!! Stämpeln är så himla gullig!! :)
Här är det en jättetråkigt väder idag, blåser som attans. Men det gör inget för jag tänker inte gå ut på nån kasa ändå, men det är klart jag önskar att det vore sol, särskilt för alla som ska titta på brasorna. Tänk inte på att göra något till oss alla nu vännen, se till att bli frisk istället, det är viktigare!!
Kramar från Lena