tisdag 20 april 2010

Påskkorg utan innehåll

Hejsan, Denna påsken fick jag inte gjort ett enda påskkort! Otroligt tycker jag. Min mamma hade däremot beställt något som hon kunde lägga lite godis o samt få plats med en liten blomma i. Så då blev det en korg. Det är en rund ask som jag klädde med rutat papper som jag tycker påminner lite om en korg..och sedan ett brunt snöre och massor av kycklingar som dansar runt korgen. Det var det närmsta påsk jag kom iår..men det kommer en nästa år med som tur är.
Tiden knallar på och jag kämpar på.
Ikväll tänkte jag försöka ta mig bort i scrapp lokalen och sitta och stansa ut lite blommor så jag kan göra lite av dom blomsterrankorna som vi lärde oss.
Ska bli skoj om jag lyckas komma igång igen, annars får det vänta någon vecka till.
Scrapp sakerna finns ju kvar som tur är.
Hoppas att ni alla har det bra! Kramis från Lisan

3 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan Lisan!
härligt att läsa att du är på G igen. Scrapsakerna finns kvar, det är så jag med får försöka att tänka. Tids nog kommer vi igång. Hoppas du får en trevlig stund med dina pysselvänner. Kram Lena ♥

Petra sa...

Jättefin påskkorg du gjort. Altra är jag sååå dålig på. Har inga ideer. Ja, ja kanske nån gång.
Skönt att höra att det i alla fall går framåt med dig och att du börjar få lite lust till scrappande.
Sköt om dig nu och stor kram från mej.
Petra

Anonym sa...

Hejsan vännen!♥ Tack för att du skänker tankar till mig, det värmer så gott i hjärtat!♥♥ Operationen gick inte bra. Stenen sköts upp i njuren istället för att komma ut så förhoppningsvis kommer den ut den naturliga vägen så småningom. Annars blir det en 3:e sprängning i Umeå eller lasersprängning i Örebro. De hittade en förträngning i urinledaren nedanför stenen och dessutom så hade den vuxit fast i urinledarens vägg. Blev inte av med njurkatetern heller som jag sett fram emot så länge, hoppas den är borta när det blir sommar iaf. Fick ett ordentligt njurstensanfall igår natt så förhoppningsvis rörde stenen på sig nedåt. Försöker njuta av de stunder då smärtan är borta och håller den sig borta idag så kanske det blir lite tid och ork för lite pyssel och en skön stund i solen, om det har slutat blåsa så kallt förstås.

Så glad för din skull att du så sakteliga börjar komma tillbaka igen efter eländet du råkade ut för på semestern, lider verkligen med dig! Hoppas du snart orkar gå på era träffar igen för det är verkligen som balsam för själen att få träffas och pyssla.

Ha en underbart fin dag i solen och hoppas du orkar stansa lite oxå!

Många varma vårkramar till dig vännen från Susanne!♥♥♥

Ps: Höll ju på att glömma att säga att korgen blev jättefin!♥