söndag 31 januari 2010

Pysseltagens träff 30 jan-2010




Då har jag varit på scrappträff för pysseltagen igår. Wao säger jag bara, så trevligt och skoj det var. Workshopsen var toppen, likså allt annat. Tusen tack Inger och Carina.
Jag hade längtat speciellt efter att få lära mig denna korsett. Gillade pappret och blev jätte nöjd med den för att vara min första korsett.( Kom just på att jag missade ta foto bokifrån, får jag göra sen). Jösses vilket pilleri det var att göra denna. Mitt tålamod fick verkligen prövas ihop med finmotoriken. Nästa korsett väska jag skall göra ska vara lite större, denna är bra 8cm hög.Sedan var det workshop nr två. Det var att göra en tavla med hjärtetema. Vi målade ramen med akrylfärg så den fick en lite sliten look. Sen satte vi in lite papper, text, rosor, bord mm. Ramen är 23x18 och ca 3cm djup. Jätte skoj även detta. Sist men inte minst använde vi alcoinks på porslin o glossypapper. Jag valde att göra min i två olika nyanser brunt och lite bronsfärg. Jätte enkelt, snabbt och skoj.
Jag tyckte hela kvällen var skoj, tänk er att en workshop endast kostade 20:- och då ingick material. Fantastiskt eller hur!
Det fanns tre utmaningar med, första var att man fick en påse med material, lika till alla 30st. Vi fick endast använda det materialet. Jätte skoj att se hur alla använde det och hade olika tankesätt. Tyvärr är min kamera lite dum och fungerade naturligtvis inte alls. Sedan fanns det två utmaningar till som jag inte var med på. Jag och Hille var de två första att åka hem efter 8 timmar. Vi åkte redan kl 17.00 trötta och helnöjda i ett isande kallt Skåne.
Vill tacka alla för en toppen dag. Nu ska jag vila mig. Kramis från Lisan











9 kommentarer:

Lene sa...

Men, men men en sån har jag ju liggande beskrivning till. Super snygg är den vännen. Kanske man skulle försöka sig på att göra den...
Ha det gott!
Kram lene

Lena sa...

Härligt Lisan att se att du hann med att göra så mycket fina saker.Din korsettväska är kanonsnygg. Ser pillig ut att göra. Måste vara jätteroligt att få komma på en sån träff.Ha en bra söndag. Kram Lena

Gertrud sa...

Jösses så läckra saker du har gjort. Korsetten ser trixi ut att göra men du har lyckats hur bra som helst. Mycket fina saker,du kan vara mer än nöjd. Kram Gertrud

annicka sa...

Nääeee! Nu är jag avundsjuk så det värker i pysseltarmen=) Har du fått göra en korsettväska?!? Det har jag velat göra i ett halvår...men har ingen beskrivning...bu huu...lyllos dig Lisan!!! Å vad snygg den blev sen!! Skitfin för att prata klarspråk =) Kram kram

Pernol sa...

Så kul med pyselträff! Ååååå vilken supersnygg korsettväska!!!!!!! =) De andra alstrena var superfina med.

Ha det gott!
kramis Pernilla

Busan sa...

WOW - så mycket ni hann med och sååå läckra saker du gjort!!! Jag är så otroligt glad för din skull att du och Hillevi fick en sådan härlig dag som man kan leva länge på. Håller med att det var billigt också. Toppen!!! :)
Hoppas du har det så bra du kan idag och får en mysig pysselstund snart igen!
Varma vinter-kramar
Busan

Lena B E sa...

Wow så snygga alster du har gjort!! Låter som du hade en toppenrolig dag!
Jag ska ha lite bus för mig den här månaden och det vore roligt om du ville vara med på det. Kika in sen när du har tid.
Ha det så bra. Kramar från Lena

Unknown sa...

Åhh vad fina saker du gjort :) Vad duktig du är..
Kanonkul med en sån dag, skulle vara roligt att ha varit på.
Sån där korsett har jag sett förut med och fastnat för, skulle vara kul att prova på att göra en. Tänk vad mycket fint och roligt det finns att göra med det här intresset.
Var rädd om dig och må så gott / Kram kram

Lena B E sa...

Älskar din ljuslykta vännen, den är så himla fin, har suttit här och tittat länge på den nu igen.
Åh så roligt att du vill vara med i min utmaning, det ska bli jättekul att se vad du hittar på! :) Kramar från Lena