söndag 3 januari 2010

Journalgroder och kyla


Hejsan igen!
Ny kall dag i Skåne! Underbart tycker jag. Har man bara rätt kläder på sig så är det härligt.
Vi tog bilen upp till Västersjön som ligger en liten bit i fårn oss. Där passade pappa på att pilka lite under tiden som vi gick. Vi hade varm kokt korv med i termosar som vi hade till lunch. Sen lite kaffe och kaka. Det var en jätte fin dag med sol och kyla.
Idag är det ännu kallare så då tar vi bara en liten runda på området istället. Yes, nytt nyårs löfte. En liten promenad varje dag.
Undrar om ni också har gett några löften till 2010??
Här kommer min utlovade groda:
- Som preventivmedel har patienten använt oavbrutet samlag.
-Aktuellt: Ingen buksmärta men kan hålla tillbaka den lösa avföringen med vitt bröd.
hi, hi va dom kan få till det va.
Ha det så bra, Kramis från Lisan

5 kommentarer:

Busan sa...

Gott Nytt År vännen och gott du ska ut och gå varje dag... så underbart skönt - hoppas du njuter lite för mig med. Ser så skönt ut på bilden - så härligt!!!
Och så roliga historier - ja, är jättekul att du också börjat... för skratta behöver vi ju!!! :D
Hoppas du har en bra dag och att kameran fungerar nu så vi får se allt fint du gör.
Ha det så bra du kan idag!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Pernol sa...

Härlig vintrig bild!
God fortsättning och Gott Nytt Pysselår!
kram Pernilla

Nettans Blogg sa...

Härlig bild ser jätte mysig ut, jag ville bara önska dig ett gott 2010 och en god fortsättning som du ser har jag inte varit inne på länge men du kan läsa i min blogg om varför har skrivit lite där om det ,men jag vill passa på att tacka för ett trevlig 2009 har verkligen varit skoj tack för det du skrev har varit inne o läst detta idag.

Kram o tjingeling på dig vi syns snart på våra träffar...

Busan sa...

Hej vännen!
Vill bara säga hej och önska en trevlig trettonafton till er!!! Här blir det mys och ostbricka i kylan... termometern står på minus 17 nu precis utanför fönstert och klättrar stadigt neråt så... brrr... säger jag bara... Är så glad för vinsten hos Lena och hoppas du tittar in och ser vad fin den är när du har tid och ork. Håller tummar, tassar och tår att det går bra för dig med dina rundor och att du mår så bra du bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Camillaskreativa sa...

Hej!
Tänkte jag skulle titta in till dig och säga hej och se vad för fint du gör... då vi är med i födelsedagslistan hos Lena. Tyckte det kunde va kul att bekanta sig med alla som är med!
kramar
Camilla