söndag 20 september 2009

Väska med gotter i!


Ännu en liten väska som jag gjort och skickade ihop med glasspinnen till Busan. Stoppade i lite godis nötcreme som jag vet hon älskar samt lite brads som liknar skruvar.
Jag och Busan brukar skicka lite smått och gott till varandra några gånger om året. Alltid lika kul och spännande att öppna just dom breven/paketen.
Gillar verkligen Pyssletagens sammets papper till just väskor. Det blir mer liv i själva väskan av det. Även idag har vi sol och underbart väder så det är bra att gå ut en runda på området som anordnar lite festligheter här idag. Kramis från Lisan

5 kommentarer:

Lena sa...

Hej på dig!
Vilken söt väska du har gjort till Busan. Blev väldigt uppskattad för står jag, så fin som den är. Du är så himla duktig!
Blir lite "avis" att du har så närma till Pysseltagen. Jag handlar ofta där på webben. Tycker hon har mycket fint Inger. Skulle kunna handla varenda vecka där, för hon får alltid hem så mycket snyggt.
Ja du, roligt och oftast dyrt att gå på mässor. Ska du till Göteborg med nästa månad? Ha en bra söndag. Kramiz Lena

Busan sa...

Hej igen vännen och tusen tack för denna jättefina väska också förutom allt annat - och med godis och allt!!! Jepp - jag är en riktig gotte-älskare i stora lass och nötcreme är en riktig favorit!!! :D Tusen tack snälla vännen för allt - KAOS:en är också så fin och mallen till väskan och ja, ALLT!!! Ska blogga om det när jag är lite bättre men så länge får det bli ett STORT TACK - dessa dagarna har gått mycket fort när jag kunnat sitta och titta på allt fint från dig medans förkylningen ska bli bättre. Är så glad du gillar mina paket också och och hoppas jag kan shoppa lite snart igen som jag kan dela med mig av till dig. TUSEN TACK igen vännen!!!
Varma höst-kramar Busan

lk46 sa...

Hjälp va fin den är! Det är du riktigt duktif på får jag säga!
Glasskorete var ju "läckert"
Kram Lene

Lena B E sa...

Oh wow så snygg väska!! Och vad kul med paketen ni skickar till varandra!! Förstår att det är spännande att öppna dom!
Ha det så bra!
Kramar från Lena

Pernol sa...

Ååå så fin väska!!! Glasskortet som du skickade med var ju läckert som bara den!!!

Ha det gott vännen!
Tack för alla historier som du mailar till mig! Väldigt roliga att få! :D

kjaaaam Pernilla