tisdag 22 september 2009

Jul väska

Denna julväskla gjorde jag efter det att Busan varit så snäll och go och skickat en mall till den per post. Jag och Busan har länge beundrat Ingers fina väskor och nu i 40års present fick jag en sådan av Busan. Blev superglad med fattade inte riktigt beskrivningen på nätet. Så tusen tack Busan för all tid o ork du la ner för min skull.
Nu kommer det att göras väskor på längden o tvären hihi:) Första väskan i denna modellen.hm...ja den har jag lagt undan i ett skåp. Jag och Hille höll på i 4½ timme. Plåster på vart o vartannat finger och många svordommar senare så hade vi lyckats. Oj så stolt man blev.
Nu har vi lärt oss lite av misstagen och kommit på lite knep så nu görs det väskor. "skrattar"
Ha det så bra alla ni som tittat in. Kramis från Lisan


4 kommentarer:

Lena sa...

Verkligen snygg julväska du har gjort.Blir väl jättebra att ge bort till jul med något i.
Jag har ofta svårt att förstå beskrivningar på nätet. Ännu svårare när inte mått och beskrivning står på Svenska. Det är allt bra att ha hjälpsamma vänner. Kram Lena

Busan sa...

Hej vännen! Var bara så kul att kunna hjälpa till lite - du hjälper mig ju så fort jag inte förstår något och med mallar till allt möjligt - är ju bara jag som tar sån tiiiid på mig innan jag blir färdig att prova dem. *rodnar* Att jag tog mig i kragen och provade denna modellen du nu gjort från Inger var för att du fyllde 40 år och jag ville så gärna ha något extra till dig - så hade det inte varit för det hade jag ännu inte provat göra en enda väska... vilken tur du fyllde 40 år just i somras vännen!!!! :D Väskan är så fin och julig och du har verkligen lyckats vännen!!! Och du såg ju att jag missade lite på mitt första försök till dig - det blev ju massor med blommor i locket för att jag också varit så trött när jag kom dit att jag glömde att jag skulle tejpa ihop locket så det blev fint på insidan där med... så ni är inte ensamma om att ha det lite knövligt med första väskan. Beror säkert på att vi är sjuka och inte är så pigga i huvudet som vi så gärna önskar att vi var - i alla fall just när vi pysslar... hi hi.. ;)
Var rädd om dig vännen och ha det så bra du kan idag! Här regnar det och blåser och jag känner mig mer förkyld så idag blir det lugnare men gör inget för kryss-tidningen har jag inte kommit så långt i än... :)
Varma höst-kramar till dig!
Busan

Lena B E sa...

Jättefin väska!! Den blir ju en perfekt julklapp med något gott i. Ja det kan verkligen strula till sig med alla dessa beskrivningar, hi hi... Har det så bra! Kramar från Lena

lk46 sa...

Oj så snygg väska. Underbara färger också!
Hoppas allt är bra med dig!
kramizar Lene