lördag 26 september 2009

Min första flasväska


I julens tecken har det varit nu ett tag när jag har scrappat. Tänk idag är det bra 90 dagar kvar..mmm så härligt!
Denna flaskväska gjorde jag för att ha på glöggflaskorna som jag brukar ge bort när vi ska gå bort inför julen. Sedan sätter jag en Tag i med en liten hälsning + receptet på min hemma gjord undrbara glögg.
Mallen fick jag av Busan för en tid sedan. Snabb och enkel att göra vilket jag gillar.
Gillar de nya jul papperna som kommit ut i butikerna. Dom är så läckra.
Ha det så bra. Imorgon ska jag på scrapmässa i Helsingborg. Ska bli såååå skoj.
Kramis från Lisan

5 kommentarer:

Lena B E sa...

Snygg flaskväska!! Kommer att bli kanonfin på en flaska glögg!! Glögg är gott det och ett måste på julen tycker jag. ;) Håller med dig, årets julpapper är sååå snygga, men jag väntar lite till med att beställa så det hinner komma in en del i nätbutikerna, jag har ju kvar sen förra året också så jag är inte utan, men för den skull så vill jag ju ha årets också. Jag får visst aldrig nog när det gäller julpapper! *skrattar*
Ha en fortsatt trevlig helg.
Kramar från Lena

Lena sa...

Håller med Lena, en snygg flaskväska du har gjort. En bra ide tycker jag. Att ge bort en sådan på en flaska glögg är kanonbra! Julpapper kan man aldrig få för många och habegäret är stort med alla nya vackra som kommer hela tiden. Kram Lena

Busan sa...

Så fin din flaskväska blev!!!! Vad duktig du är!!! Vilka fina rosor och papper - ja, de är jättefina!!! :)
Hoppas du inte förtog dig på mässan igår men förstår dig fullständigt om du gjorde det... hm... är inte lätt hålla igen kan jag tänka mig där.... ;) Hoppas du har det bra och att du kan pyssla lugnt!
Varma höst-kramar Busan

Lena B E sa...

Så kul att du hittade nåt på mässan, förstår att det blev mycket, det är ju bäst att passa på när tillfälle ges. Att beställa på nätet är ju inte lika bra, det är mycket bättre att få se tex. papper i verkligheten först. Sen kostar ju frakten lite också. Ha det så bra. Kramar från Lena

Cattis sa...

Hej där, vad roligt att få se lite alster av dig igen :o), jättefint som vanligt, du är så duktig. Dina väskor är ju underbara.
Den där flaskväskan var ju kanonbra ide, nästan så jag ska fråga Busan om hon har kvar mallen till den så man får testa att göra en själv.
Är så roligt att kika in till er scrappare som har hållt på ett tag, man lär sig alltid något och får inspiration av att vara inne hos er. Som sagt själv fick jag ju upp intresset i början av året, och jag har fastnat stenhårt med denna hobby..men det finns mycket att lära.
Hoppas allt är bra och ha det så gott tills jag kikar in igen ;o)/ kram Kram Cattis