tisdag 25 augusti 2009

Tävlingsbidrag till Pussellyckan


Denna LO skickcade jag som bidrag i våras till Pyssellyckan. Inte så ofta jag skcikar iväg till tävlingar men ibland är det skoj. Här ett foto mig och "gubben" på ett av mina favis papper med svirvlar på.

5 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen! Gillar din LO jättemycket och hoppas så du vinner!!! Den är sååå fin!!!
Tack snälla för KAOS-awarden igen - jag är så glad för din och jag tar det lugnt med dem... "stressar" bara lite själv med dem i tanken för jag så gärna vill göra dem - var så kul när jag började på den första liksom!!! Har lånat bilden på KAOS-awarden som du gjort från din sida - hoppas det inte gör något - då MÅSTE du säga till!!!!
Ha det så bra du bara kan vännen så hörs vi!!! Sommar-kramar Busan

Lena B E sa...

Jättefin Lo som du gjorde till pyssellyckans tävling!! Jag kommer så väl ihåg den, för jag tyckte den var sååå fin!! Jag var med och "fajtades" i samma tävling den gången. Men jag kommer inte ihåg om det var du eller nån annan som vann?! När jag ser din Lo så kommer jag ihåg hur skissen såg ut, tror jag iaf. ;) och jag tror jag hade en Lo med rosor den gången. Strunt samma förresten jag bara drömmer mej tillbaka. hi hi ;) Jajamensan här har varit rena rama julafton idag!! Det har varit så roligt med besökare också så bara det känndes som om tomten kom. ;) Jaa nu längtar jag bara tills hon får hem allt till butiken. Då blir det väl till att handla igen kan jag tro. Stackars min plånbok, den är tom för jämnan. *skrattar* Ha en toppenvecka du också! Kramar från Lena

Karina sa...

Hejsan! TACK för trevlig post idag. Jag blev så glad för allt. TACK TACK TACK.
Jag har blivit så förälskad i Bildmålarnas stämplar och har köpt 5-6 st själv men dom jag fick av dig har jag inte så det var ju lyckat. Har färglagt några stycken ikväll. Jag använder sällan "figurstämplar" men har en hel del. Ska ta mig i kragen och börja använda dom.
Nu ska här sovas (hoppas jag) Go`natt!
Kramar Karina

Lena sa...

Vilken snygg LO. Pappret och dekorationerna är underbara. Du har komponerat allt så jättefint, ja, den är superfin! Kram Lena

Anonym sa...

Wow, vilken supersnygg lo! Gillar oxå det pappret och förresten alla papper med swirlar på! Visst är såna papper underbara?!! Gillar blommorna och ditt upplägg, såååå snyggt!

Kramis Susanne