söndag 23 augusti 2009

Nu har jag gjort klart mina awardKAOS Award!
Detta söta KAOS Award kort med en sittande tänkande ficka fick jag av Lena BE för en tid sen. Nu har jag äntligen blivit klar med mina egna kort(vilket ni ser intill).
Det är minsann inte lätt att nominera. Skulle kunna nominera hur många som helst men har nu bestämt mig för följande:
Busan, Hille och Karina Detta är utan inbördes rangordning.
Motiveringern till er är följande:
"Jag nominerar er till denna KAOS Award eftersom jag tycker ni är en inspirationskälla som ger mig massor av idéer och inspiration med ert kreativa tänkande och skapande.
Gillar era skapande saker starkt och tycker att ni är toppen.
Vill önska er all lycka med allt.
Kramis Lisan"

7 kommentarer:

Pernilla sa...

Det har varit ett nöje att titta runt i din blogg, mycket fint.
Vi har husvagnen i Högsäter på en camping som heter Ragnerudssjöns camping. Väldigt mysigt ställe.

Kram Pernilla.

Karina sa...

Tack snälla du. Denna KAOS betyder väldigt mycket för mig, ja alla KAOSar jag fått. Jag har ramat in dom och har hängt dom i mitt scraprum mitt framför ögonen. Jag får så mycket inspiration när jag tittar på dom.
Tack igen.
Ha en trevlig Kväll.
Kramar Karina

Lena B E sa...

Hejsan! Så snygga kaosar du har gjort!! Så glad dom ska bli dom som får dom!! :)
Va kul att du skaffat dig en blogg, snygg är den också!! Nu ska jag kika runt lite till här och sen lägga till en länk till dig på min blogg. Jag har redan lagt till mig som följare av din blogg som du ser. :D Ha det bra vännen! Kramar från Lena

Lena sa...

Hejsan! Fina KAOS ar du gjort. Blir säkert stor glädje hos dom som får dessa fina. Ha det bra. Kram från Lena

Pernol sa...

Hallå där!

Vilka jätte snygga KAOSar du har skapat! Visst är det kul att både få och göra sådana! Karinas idé om att rama in dem var ju super!!! Det måste jag lifta!

Ha det bäst!
kjaaaaam Pernilla

Busan sa...

Tack snälla goa vännen - vad glad jag blir!!! :D Vet vi sa vi inte skulle ge varandra.... men kände själv att det nog blir svårt att hålla... ;) Och vad glad jag blev för nomineringen - tack snälla!!!
Sååå fin KAOS-awarden är som vi båda fick av Lena BE och så fin den är som du har gjort!!! De vackra pärlorna är verkligen pricken över i tycker jag. :) Längtar tills det kommer med posten... Ha det bäst vännen och hoppas du får en bra dag!!!
Sommar-kramar Busan

Lena B E sa...

Hej vännen! Så smart att trä pärlor på blomstjälkarna! :) Det kommer nog jag att härma, om det går bra för dig? Jag undrar hur du gjort texten, har du skrivit ut den på datorn eller skrivit den själv? Den är sååå läcker!! Ska bli så spännande att se vilka recept du ger oss! Jag håller också på att fundera vilka recept jag ska välja. Ha det så bra. Kramar från Lena