onsdag 19 augusti 2009

KAOS Award


Jag har fått en KAOS award från Lena BE.
Tusen tack. Jag blev jätte glad. Fick kortet i lådan igår med...satt och tittade på det jätte länge. Vilken underbar stämpel du har.
Motiveringen va underbar. tack snälla du!
Nu ska jag sätta mig o ch tänka till och göra tre nya att lämna vidare till.

7 kommentarer:

Lena sa...

Hej på dig!
Så roligt att du med "blivit" med blogg.Nu blir det lite lättare att hälsa på hos dig. Ska lägga in din blogg i min blogglista. Grattis till din fina KAOS. Den är så jättefin. Hon har fått till den bra Lena.Du är helt klart värd den, så duktig som jag tycker du är. Ditt swapkort var bara sååå fint. Ha det bäst. Kram Lena J

lk46 sa...

hej vännen!
Kul att du fått en "riktig" blogg! Ska bli roligt att följa dig här där man förstår sig på *Fniss*

Ha en härlig dag!
Kram lene

Busan sa...

Grattis vännen och lycka till med din jättefina blogg!!! Duktig du är som fått ihop alltihopa och visst är KAOS-awarden superfin!!! Och du är så väl värd den vännen min!!! Ha det bäst vännen min så hörs vi!!!
Sommar-kramar
Busan

Pernol sa...

Grattis och lycka till med din blogg!!!! Grattis även till den jättefina KAOS awarden! Den är du väl värd så duktig som du är!

Ha det bäst!
kjaaaaam Pernilla

Karina sa...

Hej vännen. Äntligen har du fått en "redig" blog som man kan kommentera i. Förstod inte riktigt om man kunnde göra det på er hemsida. Är lite korkad när det gäller datorer. Jag tackar själv för ditt vackra recept kort. Denna omgången var alla så fina. Har tyvärr inte gjort något av dessa recept än.
Jag fick en ny kaos award av Pernol förra veckan och nu har jag tre. Kan inte fatta det. Trodde inte att jag skulle få en enda. Hoppas att allt är bra med er här går livet sin lilla gång. Ha en underbar dag. Många Kramar Karina

Lisan sa...

Va gulliga ni är som kollar in på min nya blogg. Ja jag är inte heller så hemma i det här med datorer o allt va det innebär.
Tack Busan som hjälpte mig via msn och få in era namn här i höger kanten o så. Nu kännr jag att jag lättare kan följa era sidor o se va som händer osv. kramis från Lisan

Busan sa...

Hej vännen! Hur är det med dig? Har inte hört något från dig och hoppas du inte är för dålig... Fick du varit till Netto och fyndat lite igår? Min man var och handlade lite till mig... ska ta bild på det nu och lägga ut på min blogg idag så du får se vad han hittade till mig!!! :) Fick köpt kattmat till hela året samtidigt så nu slipper vi tänka på det med... blev en hel del säckar kattmat för våra fyra små busungar äter så man skulle kunna tro det är hästar vi har egentligen... ;)
Och du vet jag hjälper dig med det lilla jag kan om bloggen så gärna - är bara roligt!!!
Ha det bäst vännen min och ta väl hand om dig om du är dålig. När du orkar kan du väll berätta hur det gått med H:s pappa. Tänker på er så och hur det är.
Massor med kramar Busan