fredag 21 augusti 2009

Lis o Cattis väskmall
Här är mallen på denna väska. Vet ej om det syns så bra, hoppas det för jag har ingen som helst aning om hur man gör annars haha..hör av er annars så får jag testa på annat sätt. Fodret innuti väskan kör jag på samma mall fast klipper nån mm innanför. Sidoflikarna kan ev behövas justeras lite . Det sista jag gör är att sätta ihop den i sidan med en brads eller ngt liknande. Lycka till!

6 kommentarer:

Inger sa...

Wow...nu vill jag göra väskor, den är helt underbar..underbar. Den rymmer ju en hel del saker också.
Tack för besöket, alltid lika kul att ha er här!

Kram
Inger

Lena sa...

Hejsan!
Vilken fin väska. Jag blir så sugen att pröva på att göra en.
Pysseltagen är en av mina favoritbutiker. Jag brukar handla av dom. Åkte genom Örkelljunga i somras, men lyckades inte hitta affären. Kanske lika bra det, för plånboken menar jag. Ha en trevlig helg. Kram Lena

Pernol sa...

Ååå vilken jättesnygg väska!!! Jag blir också sugen på att göra en! Det blir nåt projekt i framtiden. Jag ser så mycket jag vill göra och när jag sen har tid kommer jag inte i håg vad det jag så gärna vill skapa. Jag måste nog skriva in alla idéer i en bok.
Förresten skulle vara kul att få din adress! :D Maila mig gärna till pernillaxandersson@hotmail.com.

kjaaaaam Pernilla

Lisan sa...

Hejsan, Va skoj att ni gillar väskan..Har helt missat skriva in mitt eget misstag till den men missstänker att ni är så duktiga aatt ni inte gör ett sånt fel. Det är att sätta dit handtaget INNAN man sätter i fodret i väskan..Tack snälla för era fina kommerntarer..Kramis Lisan

Carina sa...

Vilken underbar väska. Har sparat ner bilden nu med mallen och ska försöka mig på den. Jag hör av mig om det blir problem.

Anonym sa...

Wow Lisan, vilken supersnygg väska du gjort, gillar massor!!!
Tack för mallen, har skrivit ut den och ska absolut testa framöver!
Tack för tipset med fodret, bra att veta! ;-)

Kram på dig!