tisdag 29 november 2011

Min goa goa vän Busan fyllde 40 år förra veckan. Vi var några stycken som la ihop en liten slant till ett presentkort till henne, men jag ville ändå skicka ett litet kort till henne.
Blev riktigt nöjd själv med detta kort.
 På bandet i håret satte jag lite silver gliterlim och på rosorna blev det ett rött glitterlim. Både jag och Busan är väldigt glada för lite "bling-bling".
Innuti blev det en enkel liten hälsning.
Hoppas att hon hade en underbar födelsedag. Kram på er alla. Idag ska jag fortsätta med mina julkort. Otroligt men sant så gör jag olika modeller iår och inte samma till alla.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefint kort du gjort till Busan, säker på att hon kommer att gilla det. Härliga färger, supersnyggt.
Kram
Petra (som inte loggat in)

Lena sa...

Jättefint Lisan. Jag gillar den stämpeln skarpt. Är säker på att Busan älskar blinget på kortet. Kram

Pernol sa...

Jättegulligt kort till Busan! Jag är säker på att hon uppskattar detta kort. Snyggt med allt bling.

Grattiskortet här under är också snyggt.

Ha en bra vecka!
kramis Pernilla

Susy sa...

Så himla snyggt och med så många härliga detaljer!

KRAM SUSY

Busans Pysselblogg sa...

Hej vännen min och tusen tusen tack för allt! Blev rörd till tårar när jag öppnade asken från er med presentkortet och tänk att jag ska få handla trots köpstoppet - gissa om jag är överlycklig!?! Jaaa! :D
Det har varit helt underbart och jag hade aldrig kunnat tro jag skulle bli så här firad... men något har hänt med tiden, sista veckan sedan jag fyllde har verkligen rusat iväg och jag tycker inte jag hinner något alls nästan... är därför jag inte hört av mig till någon. Men nu äntligen ligger korten och asken ute på bloggen och presenterna kommer ut i nästa inlägg.

Tycker så mycket om ditt kort. Är så glad att du är nöjd med det för jag kan bara instämma i att det bra - helt underbart tycker jag det är och jag kan lova jag redan har njutit massor av det. Duktig du är!!! ♥♥♥♥♥ Färgläggningen är så snygg och ja, allt matchar kanonsnyggt!
Ska försöka hälsa på och tacka alla ikväll... får se hur långt jag kommer. Tackar massor för presenten också... men vännen, hur ska jag kunna tacka dig mer... det är så mycket... TUSEN TUSEN TACK!!! ♥♥♥♥♥
Hoppas du har det så bra du bara kan tills vi hörs igen och att du snart får en mysig pysselstund igen. Längtar efter att titta in och se allt du gjort på slutet i lugn och ro snart...
Massor med kramar till dig!
Åsa

pojjo sa...

Villket jätte gulligt kort du har gjort :D