fredag 25 mars 2011

Swapkort från februari

Nu har äntligen swap korten kommit från februarimånads swap. Temat var alla hjärtansdag och man fick själv välja vilken typ av recept man ville göra. Det blev en blandning av kakor,fisk, kyckling och kött. Jätte skoj.
Först ut har vi ett kort från Camilla H. I härliga färger med ett super fint papper med sammetsmönster framtill och ett brun o guld hjärta med receptet på en syndigt god choklad godis.
Sedan har vi ett vårigt fint hjärtekort med rosor och en smarrig laxgryta frånPernol. Snälla goa Pernol som håller i det hela. Tack vännen. ( vi har visst tänkt lite i samma banor med kort,hi,hi)
Sedan har vi mitt eget bidrag, även jag med ett hjärta i lite våriga färger och blommor. Hade precis lärt mig krympning och använde det på stämplen på kortet. Jätte skoj att krympa.

Sist men absolut inte minst har vi bidraget från Karina. Förlåt för kvaliten Karina. Men din fina glimmermist blänker i kameran. Det är ett skimmrande vackert kort med en fest middag som jag absolut kommer göra. Vikningen var jätte fin, kommer jag med att lifta.

Det var bidragen för denna gången. Tyvärr var det ett avhopp i sista stund så vi belv bara 4 istället för 5.
Nu ska jag hålla helg. Har varit i scrapplokalen i Ängelholm och gjort en hjärteask till en sjuk vän i krya på sig gåva. Den lägger jag ut sen. Ha en super go helg på er alla. Kramis från Lisan4 kommentarer:

smuulan sa...

Jättefina kort allihopa! Härligt med så mycket lööööövvv * ler *
Ha en härlig helg!
Kramis

Lena sa...

kanonsnygga kort allihopa. Ni är så duktiga. Ha en bra helg. Kram Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

ÅÅÅ här var det mycket snyggt att njuta av:)
Härliga underbara alster som man blir glad över att titta på:)
Kul att du gillade mitt bidrag till Smuulan sin skiss tävling nu väntar vi med stoooor spänning på vem den lyckliga vinnaren blir:)
Önskar dig också en riktig trevlig lördagskväll och ha det bäst:)
Kramar från din lilla vän Inger:)

Pernol sa...

Tack så jättemycket för ditt fina swapkort!

kramis Pernilla