måndag 21 mars 2011

Fågelholksbidrag

Nu är mitt andre bidrag klart till Lena BE´s 2:a utmaning klar. Hon har lagt ut en bild på en underbar cykel med massor av färg osv på. Sedan ska man göra ett bidrag till den. Här är mitt bidrag. Jag tänker på våren och sommaren när jag såg bilden och sedan på allt fågelliv som tillhör våren. Vad är då bättre än en fågelholk. Hi,hi:)

Mallen fick jag av Busan ihop med en holk som gcik i grönt o svart. Tusen tack BusanPå fågelholken går det att öppna taket på ena sidan och stoppa lite godsaker i om man vill

Titta gärna in på Lena BE´s sida och gör ert bidrag. Kramis från Lisan


8 kommentarer:

smuulan sa...

Jättefin fågelholk, så gulligt med blommorna på taket!
kramis

Lena sa...

Jättegullig Lisan. Så sött med alla blommorna. Ja, man längtar efter våren när man ser holken. Såg snödroppar i blom igår. Men idag är det grått och trist igen. Ha det så gott. Kram Lena

Lena B E sa...

Men åååh vilken gullig fågelholk, helt underbar!! :)
Det är både sött och jättefint med alla blommorna på taket!! :)
Tack för ditt superfina bidrag, gör gärna fler om du har lust.
Ha det så bra.
♥ Kramar från Lena

Carolina sa...

Såja så har du gjort det igen något helt underbart.
Ja jag ska sitta och scrappa i Helsingborg. Och Flenninge hoppar jag på. Försöker komma på nya sätt att lära ut till mina 'elever'

Pernol sa...

Hej Lisan!

Så gullig fågelholk du har gjort! Med rosor på taket och allt. Bidraget till Lenas första utmaning var jättesnyggt! Grått o lila passar så bra ihop. Hjärteasken är jättegullig. Va flitig du har varit!

Ha det bäst!
kramis Pernilla

Busans Pysselblogg sa...

Oooh vilken söt holk du gjort!!! ♥ Det är så somrigt och härligt!!! Längtar efter våren ännu mer nu!!! Jättekul att du fick glädje av mallen... duktig du är!!!
Hoppas du har det så bra du bara kan idag och snart får en mysig pysselstund igen!
Massor med kramar
Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

ÅÅÅÅÅÅ så himla snygg denna har du lyckats till hundra procent med riktig kanon:)Gillade hur du hade dekorerat taket med blommorna:) Lycka till med utmaningen:)
STORT TACK min vän för underbara rader hos mig som gör mig så himla GLAD:)
Ha en toppen dag och var rädd om dig, kramar från lilla vännen Inger:)

Cattis sa...

Hej där vännen och ett stort tack för mallen såå glad, tusen tack :)
Förlåt att jag inte varit inne och tackat förrän nu, men huvudet har sagt ifrån, vill inte riktigt som jag tyvärr ;) Hoppas att jag snart ska orka att prova den med :)
Din fågelhol här är så härlig, har inte klarat mig på att få till en har mall och allt men trög som jag är så får jag inte till den hihi..
Önskar dig en bra dag / Kramis