torsdag 10 mars 2011

Hjärtedagskort och hemlig vinst

Detta super söta kort fick jag till Alla hjärtans dag ♥ från Lena J, tusen tack för omtanken och det underbara kortet. Har inte hunnit få ut det i bloggen innan, men ville visa er alla hur fint det var. Bilden under är min undrabara hemliga vinst fårn Lilla Pysselingers tävling från förra månaden. Tusen gånger tack för min fina vinst. Jätte bra och fina saker.
Jag har tyvärr inte hunnit pyssla något eller blogga något nu sista veckorna. Har legat pall i min förkylning som inte vill ge med sig. Nja lite bättre är jag nu så jag ska nog inte klaga.
Har en fråga till er här. Är det någon som har anmält sig till scrappträffen i Fleninge via Pysseltagen. Jag vet ingen alls som ska dit men har anmält mig ändå.
Hoppas hinna/orka med en liten blogg runda nu idag o imorgon. Kramis på er alla.

12 kommentarer:

Anonym sa...

vilken underbar stämpel...vart kommer den ifrån?

Nej det blir inte av att jag åker till F...tyvärr

kram

Gertrud sa...

Hej vilket fint kort du har fått av Lena, hon är så snäll. Ja jag har den stämpeln, vill du ha?? Vad vill du att jag stämplar med? Jag har inte anmält mig till Fleninge, jag har bara varit på en träff och jag tyckte så där. Jag tyckte att det var jobbigt att packa så mycket och sen kände jag ingen och alla andra var minst två och var liksom redan grupperade innan vi kom dit. Nej jag tyckte att det var så där kul. Skriv en rad i min blogg så hittar jag nog din adress på Hitta.se. Kram Gertrud

Busans Pysselblogg sa...

Oooh vilket vackert kort du fått av LenaJ och vilken vinst av Lilla pyssel Inger - lyckos dig!!! *hjärta* Vet ju själv vilken lycka det är!!!
Men vännen, är du förkyld än!?! Det har ju varat jättelänge nu!!! Hoppas så att du kryar på dig så mycket du bara kan så du kan få ihop ett bidrag till Lena BE:s utmaning åtminstone... det är ju så roligt att göra något tillsammans i tävlingar och utmaningar.
Och ja, jag är så glad för vinsten hos Snojbi, Onkis och Lis-Olsi... och det är inte så krångligt vännen... De har haft vars en utmaning men de har alla bidragit till alla vinsterna... och sedan drar de ytterligare vinst till en av de som varit med i alla dessa tre utmaningar. Trodde jag hade förklarat för dig innan för tror du frågat innan men mitt minne är ju inte det bästa. Blir ju kanske ont om tid att hinna med till Snojbis som går ut den 12:e men Lena BE:s håller ju på ett tag till så hoppas du kan vara med i den... och att du hittar någon som ska till Fleninge om du blir piggare så du orkar med det. *hjärta*
Här är det sådant snöslask och längtar efter våren!!! :)
Hoppas du kryar på dig så mycket du bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!!!
Massor med krya på dig-kramar
Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Underbart kort från Lena forstår att du blev glad hon gör så himla fina saker:) Har själv haft turen och äga några av hennes alster:)
Blir glad att du gillade vinsten som du fick du är väl värd den ska du veta:)
Så himla tokigt att du fortfarande är förkyld och inte mår bra inte kul alls.....
Sänder dig en massa med orka med och krya på dig kramar och ha det bäst min vän:)
Hoppas fredagen och helgen blir bra för dig och ha det bäst:)
Tänker på dig, kramar från lilla vännen Inger:)

Petra sa...

Men o så mycket fint du gjort sen jag hälsade på dej senast. Hjärtasken är förtjusande och påskkorsetten är helt underbar. Och fint kort du fått från Lena, den stämpeln hon använt är ju så söööt. Nä, det blir ingen träff för mej i Fleninge, har redan hela våren inplanerad med diverse jag måste fixa. Men du träffar säkert en massa trevliga scrapkompisar där. Ha en riktigt trevlig helg.
Kramar Petra

Lena sa...

Hej på dig vännen!
Vilken fin hemlig vinst du fick. Ska bli roligt att se vad du hittar på att göra för fint med dom sakerna. Önskar dig en bra helg och hoppas förkylningen gett sig nu. Kram Lena

Anonym sa...

Hej min vän!! Tack för titten i min blog! Trode inte att det var någon som tittade in nu för tiden. Jag har inte hört om någon träff i Fleninge. Var ligger Fleninge och vilket datum är det? Hade varit riktigt roligt att träffas.
Kram på dig! Karina

Anonym sa...

Konstigt Jag kunde bara kommentera anonymt!?
Kram igen från Karina

Cattis sa...

Ett jättefint kort du fått :) Å härligt med vinsten :)
Gullig du är som vill dela med dig av mallen, ska bli kul att prova.
Önskar dig en trevlig helg, må så gott / Kramis

Gertrud sa...

Hej, ville önska dig trevlig helg och brevbäraren har något till dig på måndag. Kram Gertrud

Lena B E sa...

Ååååå vilket jättefint kort och jättefin vinst du fått, så roligt!! :)
Hoppas du kryar på dig nu så du kommer på benen snart igen.
Ha en skön helg.
Kramar från Lena

lk46 sa...

hej vännen!
Måste bara korigera lite... Min syster har en kille som bor inärheten av där du bor. Hon är där över helgerna! Jag nämde det därför att det kunde vara kul om hon någon gång kunde vara med på en träff. Om hon är intresserad hör jag av mig till dig!
Ha det gott!
kram lene