onsdag 8 september 2010

Grattis hattkort till Linda

Hejsan på er alla. Nu har jag legat i förkylnig i 1½ vecka och har hunnit med lite scrapping här hemma mellan sov/snyt och nys tiderna. Har inte varit borta i lokalen (inte orkat o ville inte smitta) så det blev köks bordet som fick bli scrap hörna.
Detta kortet gjorde jag till Lina H som är med i vår grattiskedja. Fick ett hattkort i sommras av en annan scrap vän Cattis och var bra tvungen att lifta det.
Jag är väldigt förtjust i beiget och brunt så jag gillade detta kortet.
Sedan har jag hunnit med att göra mina 6 swapkort för septembermånad med. Så bra i tiden har jag aldrig varit innan.
Imorgon ska jag fortsätta på en stor brun väska som var påbörjad sedan innan.
Hoppas hinna med någon liten bloggrunda med i dagarna.
Datorn har inte alls varit aktiv i förkylningstiderna. Bokstäverna har liksom gått ihop.
Det bästa med att jag varit vid köksbordet och tagit ALL plats är att nu, Japp NU ska vi göra om ett att av rummen så jag äntligen ska få mig en scrap hörna. Jippiiiii! Så nu letas hyllor, skåp och skrivbord för fullt. Gissa om jag är glad.
Ha det så bra på er alla, många kramar från Lisan

6 kommentarer:

Lene sa...

Hej vännen. Vilket underbart kort, det måste hon ha blivit glad för! Visst var det kul med berättelsen... ibland måste man bara hitta på något!
Ha det bäst!
Kram lene

Pernol sa...

Hej Lisan!

Vilket superfint kort! Beige och brunt är jättesnyggt tycker jag. Väskan är jag nyfiken på. Den verkar intressant.

Lycka till med din scraphörna och krya på dig!
kramis Pernilla

Busan sa...

Ooooh vad glad jag blir - att du med ska få en egen pysselplats och inte behöva ta fram allt för varje gång du ska pyssla!!! Jipiee!!! Hoppas så att du hittar en lösning som du kommer trivas SUPERBRA med!!!! Och hoppas du vill visa foton sen... jag tycker det är så roligt att se hur andra har det och alltid kan man få något tips också som är bra!!! :)
Kortet är supersnyggt och allt matchar helt fantastiskt... blir allt lite sugen igen på att skaffa hatt när jag ser den fina du har gjort men tror inte gubben skulle uppskatta det. ;)
Är så glad du är piggare... blev allt lite orolig att det hänt något och hoppas du kryar på dig så gott du bara kan nu!!! Duktig du varit som fått gjort så mycket kort ändå under tiden.
Ha det så bra du bara kan och krya på dig!!!
Massor med krya på dig-kramar
Busan

Lena sa...

Hej Lisan! Åh, vilken tjusig hatt. Jag gillar dom färgerna med. Sedan måste jag säga Grattis. Du ska få en pysselplats, så härligt! Krya på dig Kram. Lena

Petra sa...

Tjusig hatt!
Haha, har guben tröttnat på alla papperna på köksbordet, fniss.... Ja, det kanske är medicinen för att få ett eget scraprum. Jag har ett men det är alldeles för litet:). En liten hörna i gästrummet, jag skulle vilja ha hela rummet för mej själv.
Kram o ha en bra helg, hoppas du snart är fri från förkylningen.
Petra

Lilla Pyssel Inger sa...

Helt underbart hatt kort, vilken underbar och kul ide:)Det måste ha blivit riktigt uppskattat:) Jättefina andra alster också att titta på hos dig tack för att du delar med dig:)
TUSEN TACK SNÄLLA DU för besöket och dina ord hos mig blev jätteglad ska du veta:)
Önskar dig en riktig trevlig söndag och veckan som kommer, hälsningar från lilla Inger:)