tisdag 28 september 2010

Prickig väska

Här är min senaste väska. Denna blev i röd/vit prickigt sammetspapper med lite rosor och blad. Har inte haft blommor på denna typen av väskor innan och blev rätt nöjd med reslutatet.
Köpte nya lås på Altheasmix som jag genast var tyvngen att använda. Fotot under är från sidan där man ser bradsen som jag köpt från eyeletsoutlet. Får se vad jag ska göra med denna väskan. Hittar säkert en ägare till denna med sen.

Nu blir det att fixa till vid skrivbordet. Var på IKEA innan idag och köpte sista sakerna. Hm nja det passade inte som jag tänkt men jag får hänga upp "potterna" på sidan istället..Ja ni får se snart. Kramis från Lisan

10 kommentarer:

lk46 sa...

Underbar väska vännen!
Du är duktig på detta, så fina brads och visst har Mita fina lås!
Kram lene

Busan sa...

Hej vännen! Sååå snygg väska du har gjort och pappert känner jag ju så väl igen som du var så omtänksam att hjälpa mig med till väskan jag gjorde att ge bort i present.... TUSEN TACK IGEN VÄNNEN!!!
Låset är supersnyggt och passar kanon - du har lyckats igen!!! :)
Ska bli så kul att se ditt nya pysselrum... gläds så med dig och att du kan vara med och pyssla med tjejerna igen. *hjärta*
Lovar höra av mig när jag hämtat krafterna för det är mycket här nu med datorhaveri och lära sig nya dator, förkylning och födelsedagar och lilla Smulan.... men det blir lugnare om någon vecka och då hoppas jag. Var rädd om dig så länge och hoppas du snart får en mysig pysselstund i ditt pysselrum igen.
Massor med höst-kramar
Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

ÅÅÅÅ vad väskan blev fin du ska vara mycket nöjd med den tycker jag:) Blommorna på den blir jo pricken över i tycker jag :)Ha en underbar dag och sköt om dig, kramar från lilla Inger:)

lk46 sa...

hej vännen!
Du har något att hämta i min blogg!
Kram lene
Jag vet att du inte vill ha awarder, men jag ville ändå att du ska veta att jag vill ge dig en!

Lena B E sa...

Ååååå vilken supersnygg väska du gjort!! :)
Det blev ju jättefint med blommorna på den, och låset är ju hur snyggt som helst!! :)
Mycket bra val vännen.
Hoppas allt är bra med dig och att du har en fin höst?! Här skiner solen idag så det är så fiint. :) Ha det så bra.
Kramar från Lena

Lena sa...

min kommentar försvann...så jag gör ett nytt försök. Vilken jättesnygg väska du har gjort. Det prickiga pappret är så snyggt. Blommorna är pricken över i och låset är så fint. Det ska bli roligt att få se din nya pysselplats sedan. Ha det så bra. Kram Lena

NuttesPyssel sa...

Så så söt väska! Jättefin.

Gertrud sa...

Men vilken underbar väska. pappret är perfekt och låset är mitt i prick. Så spännande att få se din pysselplats. Kram Gertrud

Pernol sa...

ÅÅÅÅh WOW vilken underbar väska! Det ska bli så kul att få se ditt pysselrum sen.

Du är välkommen till min utmaning!
Trevlig helg!
kramis Pernilla

Petra sa...

En supersnygg väska som du verkligen ska vara nöjd med. Härligt med det prickiga papperet och blomdekorationen är mycket läcker. Ser fram emot att få se din scraphörna sen, jag behöver också göra om lite i min hörna så jag kanske kan få lite inspiration så jag kommer igång nån gång.
Kram o ha en bra hösthelg.
Petra