tisdag 28 september 2010

Kort från Pernol

Detta söta och jätte fina höstkort fick jag igår från snälla goa Pernol. Tusen tack för kort och innehåll , det var jätte fina små saker som kommer väl till pass nu när höstkorten tar sin fart.
Effekten av att ha löv på kortet tycket jag var fantastiskt fint.
Tack än en gång!
Igår var jag bort i scrapplokalen med scrapp vännerna, jätte skoj att vara frisk nog att komma dit. Det blev en ny väska,h,hi. Har fastnat i att vika saker just nu..får börja med julkorten här hemma istället i mitt nya fina scrapprum. Har en liten sak kvar att fixa med innan jag tar foto så ni får se.
Ha det så bra på er alla i den kyliga men soliga hösten. Kramis från Lisan

4 kommentarer:

Lena sa...

Såå, du har också fått ett sånt jättefint kort från Pernol. Jag är lycklig ägare till ett jag med. Nu väntar jag med spänning att få se nästa väska. Ha det gott. Kram Lena

Cattis sa...

Hej hej, visst var det ett härligt kort, fick med ett i brevlådan igår...
Väntar med spänd förväntan att få kika in i ditt pysselrum :)
Själv får jag väl vänta ett bra tag tyvärr, måste mura i väggarna på ställen som det har släppt och det är en del kan jag lova..
Men man orkar inte med riktigt samtidigt som man jobbar, det blir bara mat bad och sagoläsning sen är man helt klippt slut..
Men jag hoppas att det sätter lite fart snart, för jag bara längtar.....
Önskar dig en trevlig onsdag, och var rädd om dig / Kram kram

NuttesPyssel sa...

Snyggt, enkelt och stilrent!

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig Lisan:)
TUSEN TACK snälla du för dina ord hos mig så himla gulligt av dig blev jätteglad ska du veta:)
Jag har också fått ett sådant härligt fint höst kort från Pernol med innehåll:):):)Så himla gulligt av henne, ska bli kul och se vilken utmaning hon har till oss!!! Ha en toppen dag och massor med kramar från lilla inger:)