måndag 30 augusti 2010

Mitt grattiskort till Pernol

Detta var det första kortet jag gjorde nu efter sommar uppehållet. Det blev ett grattiskort till Pernol som fyllde år igår söndag. Det var riktigt skoj att komma igång igen med scrappandet.
I lördags var jag på Pyseltagens nyöppning. Ojojoj med folk där var. Jag kom där ifrån 500:- fattigare men destu rikare med scrap saker. Hade det inte varit så mycket folk o trängsel så kunde den summan nog varit det dubbla. Får ta mig dit snart igen. Bor inte så långt ifrån som tur är.
Har blivit jätte förkyld så jag får kanske skippa scrappen idag, snyft!
Kramis på er alla från Lisan

7 kommentarer:

Petra sa...

Så fint kort du gjort till Pernol. Hoppas vi ses på Pysseltagen i slutet av september istället. Kanske var tur att det var mycket folk, då sparade du lite pengar:).
Krya på dej från förkylningen.
Kram
Petra

Lena sa...

Jättesnyggt kort du har gjort till Pernol. Är lite avis på ditt besök hos Pysseltagen, min favvoaffär helt klart.
Krya på dig från förkylningen. Kram Lena

Gertrud sa...

Jag hade nr. 1 på kölappen de delade ut när kön blev så lång. Jag tror nu att du stod bakom mej, eller? Vi får helt enkelt ses en annan gång där. Fint kort du har gjort till Pernol. Ha det bra och krya på dej, kram Gertrud

Pernol sa...

Hej Lisan!

Tack än en gång för mitt jättefina kort! :) Nu står alla korten i min bokhylla så att alla som är här kan se dem.

Åh så kul att få åka till Pysseltagen! De har fina grejer i alla fall i webbutiken. Jag förstår att du shoppade loss. :)

Ha det gott!
kramis Pernilla

lk46 sa...

hej vännen!
Jätte fint kort!
Kul att du är tillbaka!
Kram lene

Busan sa...

Hej vännen! Hoppas så att du kryat på dig lite redan från förkylningen... och hoppas du inte missade scrappen för vet ju hur roligt du har där. Håller alla tummar, tassar och tår att du snart är bättre så du kan vara med igen annars. Är ju förväl du kom till Pysseltagen i alla fall och hoppas du fick med dig lite hem som du kan glädja dig åt så länge. *hjärta*
Ditt första kort är helt underbart - vilka färger!!! Ja, det är kanon och du är så duktig!!!
Här har jag lyckats pyssla på min nya pysselplats för första gången idag och det är så mycket ljusare så känns så bra. Har öppnat en ny blogg också som ska vara öppen. Ja, jag får se om jag kommer orka med det men vill ha en öppen så jag kan vara med i tävlingar och så, men i den stängda kommer jag ju kunna berätta om annat än pysslet så ja, jag tror det kommer bli bra.
Hoppas du snart får en ny mysig pysselstund igen och krya på dig så mycket du bara kan!!!
Massor med krya på dig-kramar
Busan

Busan sa...

Hej vännen! Börjar bli orolig, hur är det med dig? Har ju inte hört ifrån dig på ett tag... Ja, hoppas du har mycket roligt och att du därför bara inte hunnit med bloggen!!! :)
Pyssla lugnt och ha det så bra du bara kan!!!
Massor med kramar
Busan