måndag 16 maj 2011

Ännu en Hjärteask till en god vän.

I fredags skulle vi till våra goda vänner Gise och Peter på kvällen och på dagen var jag i scrapplokalen och tyckte då det passade perfekt att göra något till dom. Älskar som vi förstått dessa askar och har kommit på att jag gör dom nästan likadana fast i olika färger. Det går alltså inte att ta miste på att det är jag som gjort dom,hi,hi



Innuti asken hade jag bara stämplat en textstämpel på krympplast och satt ett snöre i. Texten passar verkligen dom dom.



Här ser ni asken från sidan med. Hade tänkt använda asken till lenes utmaning med men glömde helt bort att lägga ut den i lördags o söndags...men men..



I scrapplokalen kom en bekant till oss och var med. Det visade sig att hon hade öppnat en webshop med scrappsaker. Wao så skoj tyckte jag. Ännu lite i startgroparna och uppbyggnad men där finns massor av fina saker till bra priser. Så besök den gärna. http://www.pysseloplock.se/ Gör gärna lite reklam för den om ni kan.

Hoppas ni alla har haft en bra helg och får en toppen vecka. Kramis från Lisan





14 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan!
Ännu en vacker ask du visar upp. Du har blivit jätteduktig på att få dom så vackra. Jag ska genast kolla in i butiken du tipsar om. Alltid roligt med lite nytt. Ha det gott. Kram Lena

Gertrud sa...

Du är en fena på dessa fina askar. Förstår att de blir uppskattade. Ska kika in i shopen, ha det gott. Kram Gertrud

Nina sa...

Sådana fina askar du gör.Jag har kikat runt lite och det är mycket fint,jag återkommer.Kram Nina

Petra sa...

Jättefin ask Lisan, var finns beskrivningen till den, måste bara testa en gång. Ha det gott, kram Petra

Carina sa...

Jättefin ask:)

Unknown sa...

Dina askar är föör söta vännen, måste prova mig på att göra en ngn gång framöver.
Jag har ju turen att ha fått en av lilla pysselinger och de är ju helt underbara.
Hoppas du får en bra vecka / Kram kram

Agneta Lundbäck Sjölin sa...

superfin hjärtask...

smuulan sa...

Så fin hjärteask och så roligt som present! Helst säkert väldigt uppskattat! Skall titta in i den nya webbutiken vis tillfälle, kul initiativ!
Kramis

annicka sa...

Hej hej! Oj vad snygg hjärtask!!! Varför blir inte mina så ursnygga?! =) Och korsetten sen! Jag säger bara wow! Har fått mallen för länge sedan men inte vågat mig på att prova...men en vacker dag kanske...:) Du har verkligen gjort fina saker...*grööön av avund* =)
jasså...du knåpar med fönstret...=) Nädu...ingen dies tyvärr...men jag ritade upp på baksidan sen använde jag skärmaskiinen och skar de flesta "strecken" med den...jag får det sällan rakt med skalpell och linjal...men en kombination gjorde ett hyggligt resultat...önskar dig lycka till och ser fram emot resultatet sen :) kram kram

Petra sa...

Ja, jag hade faktiskt tänkt åka dit fredagen den 3:e juni, då var det väl lite jippo. Hoppas vi kan ses. Kram

Åsa sa...

Hej vännen och tusen tack för all hjälp... kollade runt och har beställt de som Lena hittade på ljuvliga änglar och fick samtidigt tag på Magnolia stämplar, gamla som jag letat efter länge. Det är två fåglar som de ofta har med på kort i magnolia tidningen och var sista paret så jag hoppas ingen hann före och att det stämde så de hade ett kvar. De "plopparna" kallas tydligen dew drops och de hade i champagne och de är inte som den jag letade efter tror jag men de såg ännu snyggare ut på bilden så ska bli spännande att se när de kommer. :)
Tavlorna är verkligen superenkla och blir inte "fina" eller "speciella" men hoppas de ska bli neutrala och funka istället för att måla om.
Så nu blev det något positivt denna dag då min nacke inte vill. Den har ju inte varit bra på många år men något hände igår och det knäckte till mer än vanligt så jag känner mig mysko idag och har mer ont än annat. Men ont krut förgås inte så lätt så det värsta är väll att jag hade velat göra andra saker idag än att vara begränsad av nacken... ja, du vet ju hur det är.
Hm... ser att din pappa har en bild på en sjuksäng på sin blogg... får kolla in och se så allt är okej nu... var rädd om dig så hörs vi sen och tusen tusen tack för din hjälp igen. Än om jag valde de andra så är jag så tacksam för din hjälp och glad att du hittade de andra... finns de kvar när vi är klara här och har lite slantar över igen så är det stor risk att jag skulle vilja beställa dem också... hi hi... :)
Massor med kramar till dig och ha det så bra du bara kan!!! (Är allt okej!?)
Busan

Lene sa...

Hej Lisan.
Så snygg ask. du är duktig på dessa små söta saker!
har lite planar på att åka till örkeljunga den 3-4/6 ska du ditt då? Skulle varajättetrevligt att träffas då. men vi kan ju höras innan dess!
Kram lene

Pernol sa...

Hej vännen!

Så söt ask! Du är jätteduktig på att göra dessa urgulliga askar. :)

Korsetten i inlägget är ju såååå läcker! WOW säger jag bara!

Ha en bra vecka!
kramis Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Lisan vännen:)
VILKEN HJÄRTA ASK helt underbar du har verkligen blivit en mästare på att få till dom:)
Valarbetat och underbara detaljer har du fått med jag gillar massor:)

Jag har tagit det helt lugnt med bloggen och mailen i veckan som varit. Var så slut, trött och ork lös och kände mig jätte ososial! Det hjälper att ta en paus och ta hand om sig själv för nu känns det mycket bättre:)

Tack snälla för dina ord hos mig och din omtanke det uppskattas jättemycket och betyder jättemycket ska du veta:)

Önskar dig en jättetrevlig helg och ha det bäst:)

Massor med kramar från lilla vännen Inger:)