fredag 27 maj 2011

En enkel ask

Här har jag gjort en enkel ask till mammas vännina. Brukar ha lite mer dekorationer och så på, men jag hade lite idé torka. Har problem med bloggen, kan inte skriva på flera av era bloggar. Fungerar inte på Busans, Lena BE, Annicka, Cattis och Smulans. Är det fler än jag som har problem med det? Det kommer in att jag måste logga in hela tiden fast jag är inloggad. Tips någon?
Vill önska er alla en trevlig helg. Kramis från Lisan

6 kommentarer:

Lena sa...

Hej Lisan!

Det är många som har problem med bloggen. Testa att skriva din kommentar anonymt. Läste inne på SS att det kan funka.
Din ask är fin som den är. Snyggt papper.
Ska du till Pysseltagen på fredag? Är där troligen fredag fm och det vore roligt träffa dig. Ha det gott. Kram Lena

Carina sa...

En enkel ask kan vara nog så fint. Blogger,blogger.....inte kul, ska bli kul och se om jag fått det att funka. Trevlig Helg!

Carina sa...

Hej Carina igen, fick ett tips och då löste det sig för mig. Så här : När du skrivit in din adress och lösenord står det "Fortsätt vara inloggad " Ta bort krysset där om du har ett !!
Hoppas det löser sig för er också.

Gertrud sa...

Hej, vilken fin ask, du behöver in dekorera mer på den. Pappret är så fint och du har ett fint kantband också. Jag hade kludd med bloggen i veckan men det löste sig. Kram Gertrud

smuulan sa...

Hej! Jättefin ask tycker jag! Ibland är det finast att hålla det enkelt.
Jag höll på att bryta ihop på Blogger igår, jag loggade in mig typ 1000 gånger och ändå gick det inte. Blä. Hoppas det funkar nu iallafall...
Kramar

Pernol sa...

Vilken fin ask du har gjort! Du behöver inte ha nån mer dekoration på. Det är ju så fint papper och kantbanden är tjusigt.

Jag har inte haft några som helst problem med inloggning. Det kanske bara var igår det blev så, eller? Mystiskt är det i alla fall.

Ha en bra vecka!
kramis Pernilla