onsdag 11 maj 2011

Beställd korsett igen

Här kommer korsetten som jag har fått en beställning på. Även denna skulle gå i svart och silver (som förra beställningen). Tycker det är lite svårt med limmandet när det är ett sådant här hårt och silvrigt papper. Det är så himla styvt - några tips?

Här har vi sida/baksidan av korsetten. Dom har även beställt en tändsticksask som jag hoppas få ihop imorgon då det har lovat oss lite regn ute. Ha det så bra, kramis från Lisan7 kommentarer:

Nina sa...

GOD MORGON. Suuuper fin korsett jag beställde mallen men kan inte få ihop en , skulle så gärna vilja få ihop en .
Ha en bra dag

Carina sa...

Läcker! Ha en bra dag:)

smuulan sa...

De är ju bara SÅÅÅ läckra dina korsetter! Beställaren kommer ju att bli hur nöjd som helst! Jag tycker också att det är lite knepigt att forma och limma papper med sån´a glittriga partier. Jag vet att det kan vara lättare att forma vanlig cardstock om man sprayar väldigt sparsamt med vatten innan, men jag vet inte om det funkar i detta fall.
Massor av tack för dina goa kommentarer, och så önskar jag dig en bra dag med lite regn till förmån för pysslandet, hihi!

Lena sa...

Så himla läcker Lisan. Du har blivit ett proff på dessa väskor. Beställaren kommer att bli mycket nöjd. Ha det gott. Kram Lena

lk46 sa...

hej vännen. Dina korsett är super snygga!
Jag kan förstå att det är svårt att få ihop dem. har aldrig testat så tyvärr så har jag ingen bra ide att hjälpa med!
Kram lene

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Lisan vännen:)
Du är verkligen en fena på att få till dina korsett dom blir så himla snygga:) Detta korsettet är inget undantag du har lyckats supe rbra och det är super snyggt:)

Hoppas du får det jättetrevligt på din Scrapträff det låter så himla kul:)

Stort tack vännen för alla trevliga ord hos mig det glädjer mycket och uppskattas mycket:)

Önskar dig en jättetrevlig kväll och helg och ha det bäst:)

Massor med kramar från din lilla vän Inger:)

Busans Pysselblogg sa...

WOW så snygg!!! Det pappert passade ju jättebra!!!
Har inget bra tips att ge dig med pappert... förstår det är svårt. Jag har ju inte ens fått ihop den än men hoppas kunna sitta och prova någongång i lugn och ro med ett annat papper så kanske det går. Hoppet är ju det sista som överger en! ;)
Hur är det med dig? Vi har kommit mer än halvvägs här nu så hoppas kunna vara tillbaka om inte alltför lång tid. Saknar allt med pysslet men detta var verkligen nödvändigt och ska bli så skönt när det är gjort. Förstår det var skönt för dig att få rensa så när ni flyttade ännu mer nu.
Nä, jag får fortsätta min lilla bloggrunda... hoppas du har det så bra du bara kan och snart får en mysig pysselstund igen. ♥
Massor med kramar
Busan