tisdag 14 september 2010

Vintagekort

Nu har jag varit på kurs. Jag var så usel på att distressa. Hur jag än gjorde så fick jag inte till det, så jag åkte till pysseltagen på en fritt arbete kurs i torsdags. Där fick jag hjälp med att lära mig distressa rätt. Efter många försök med mycket i papperskorgen tyckte jag nog att jag äntligen fick till det. Tänk att man gjort så himla fel som jag gjorde innan. Jag lyfte och liksom "duttade". Inte konstigt att jag fick stora stämpel avtryck överallt, hi,hi. Här är ett som jag gjorde i brun vintage look. Älskade denna stämpel.
Sedan lite sämre bildkvalite på de här två. Ännu ett i brunt och sen ett i grön ton. Vi gjorde även lite tags och annat med. Dom får jag visa en annan gång.
Sen en annan glädjande nyhet. I lördags var vi på nya stora nyöppnade IKEA i Helsingborg och införskaffade 2 garderober och en skrivbordsskiva med ben och två hyllor att ha ovan för.
Så oj va jag var glad i helgen. Vi byggde och höll på. Nu återstår två utdragsbara korgar och en hurts som ska köpas på torsdag. Sen ska jag ta foto och visa er alla när jag har fått till det med alla saker.
Tack för titten, kramis från Lisan








10 kommentarer:

Gertrud sa...

Du har lyckats hur bra som helst. Snyggt med det bruna och en fin stämpel. Kul att vara på kurs. Jag åker till Pysseltagen när de har mässan, vi kanske ses ? Ha det bra, kram Gertrud

Pernol sa...

Ååååh vad snyggt du har fått till det!!! Jättefint! Vad nyfiken jag blir på hur det kommer att se ut i ditt pysselrum.

Ha det gott!
kramis Pernilla

Lene sa...

hej Lisan!
tack för din kommentar! Jätte fina kort!
jag vet inte om pysseltagen är så mycket billigare.. ta maja design bara. den koster 14 kr där!
Jag tror det är så här att man hittar en butik man tycker om, och jag är ju DT hos altheasmix, så jag handlar ju så klart där!
Ha en skön dag.

Lena sa...

Hej Lisan!
vad snyggt du har fått till distressingen och stämpeln är verkligen superfin. Jag är ingen höjdare på att distressa heller. Roligt och bra att kunna gå på kurs och lära sig lite nytt. Lycka till med din nya pysselplats. Kram Lena

Busan sa...

Hej vännen! Oooh så snyggt... WOW!!! Är så glad för din skull att du kan åka på kurser och få lära dig sådant här och att du nu får en egen pysselplats... vilken UNDERBAR helg du haft och så härligt du kommer få. *hjärta*
Längtar tills du visar allt du kommer göra... speciellt när du visar så här helt underbart med distresser och kan bara hålla med - stämplen är så vacker.
Ha det så bra du bara kan och krya på dig så mycket du bara kan!
Massor med höst-kramar
Busan

annicka sa...

Hej hej! Tack för titten hos mig...och snälla ord =)Är ju i en scrapparsvacka så God knows I need them :)
Snygga hattar och snygga kort du gjort! Här är en till som skulle behöva gå på en distresskurs...och färgläggningskurs (usel på det)och charmkurs kanske?? =)
Hur mår Fia-Lisan då? Hoppas allt är hyfsat bra...själv har en struma som just nu inte uppför sig som jag skulle vilja...men men, allt går i toppar och dalar...Ha det gott! Kram kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Å WOW vilket underbart vackert vintagekort, jag själv älskar vintage så detta är helt i min stil:)
Vilka fina ord du har lämnat hos mig vad gullig och snäll du är:) Det uppskattas mycket och värmer ska du veta:)
Med en sådan respons så är det jo bara att fortsätta att pyssla ha ha ha:)
Ha det bäst och var rädd om dig, kramar från lilla Inger:)

Unknown sa...

Hej vännen...Jättefina kort, riktigt snygga :)
"me like a lot" Stämpelmotivet var ju bedårande..
Vad roligt att få gå på IKEA..
Håller själv på med att fixa till mig ett ordentligt pysselrum nu hemma då karln har flyttat upp sitt kontor på övervåningen. Blir ju ett run ledigt där nu när stora sonen flyttar hemirån..Så då får ju jag med ett litet eget rum att vara i, ska bli så skönt det värsta är att det behöver fixas rejält med väggarna så frågan är när jag kan komma in där :(. Men men den som väntar på något gott ....Passar på att önska dig en trevlig helg / Kram kram

Lene sa...

hej min vän!
Det är ingen fara... jag handlar faktiskt hos Pysseltagen jag också ibland.
Jag tycker hon har mycket som inte finns.. ja du vet!
Ha en skön dag!
Kram lene

Lena B E sa...

Hej vännen!
Nu var det länge sen jag var och tittade hos dig, min dator krånglar så för...kat för mig, jag kommer inte alltid in på vissa bloggar. :( Men nu lyckades jag äntligen titta in hos dig. :)
Wooow vilka underbart vackra kort du gjort!! :)
Jag älskar stämpeln den är helt underbar den med!! :)
Det ska bli jättekul att se din nya pysselplats, det ser jag fram emot. :)
Hoppas allt är bra med dig?!
Ha det så jättebra vännen.
Kramar från Lena