måndag 22 mars 2010

Ljuskort

Ljuskort till Busan!
Detta ljuskortet gjorde jag till Busan för en tid sedan. Ni har säkert sett det på hennes blogg innan. Busan är en kattälskare och har lite små fyrbenta vänner så värmeljus var kanske inte det bästa. Istället så hade jag köpt batteriljus på Rusta till henne som liknar värmeljus.. Tyckte pappret var riktigt ljust och sommrigt och passade efter en lååång vinter.
Jag har inte varit så aktiv på sista tiden på bloggen. Har utökat min rehab tid till 3ggr per vecka och är helt slut efteråt. Har även fått beskedet att jag endast ska vara aktiv i max 1½ timme och sedan ligga på rygg och vila minst 15-30 minuter. Känns som jag skulle behöva ha husvagnen dragandes efter bilen i alla lägen hihi:) Sedan är den övriga träningen tuff och jag gör slut på all min energi. Mitt i allt detta har vi fått en vattenläcka här hemma, så det ska dras nya vattenledningar på det inkommande vattnet så det skall tömmas klädkammare, vind och i kök...pust!
Men det ska nog gå bra det med. Skam den som ger sig.
På rehab håller jag bla på med luffarslöjd på arbetsterapin. Det är super skoj. Har gjort ett armband med tenntråd som jag bara blev så glad för. Skall ta hem det och ta foto så ni får se sen.
Om jag inte är aktiv här på ett tag så vet ni att jag har fullt upp men återkommer till er alla sen.
Kramis från Lisan

16 kommentarer:

Pernol sa...

Jättefint ljuskort!!! Jag gillar papperet skarpt! Lycka till med rehaben! Luffarslöjd verkar kul. Min syster har gjort ett par ljusstakar åt mig i just luffarslöjd.

Ha det bäst!
kramis Pernilla

Busan sa...

Hej vännen! Är så ledsen ni har fått vattenläcka... ja, hoppas så du kan få hjälp av någon så du inte behöver göra allt jobb själv vännen!!! Var rädd om dig!!! Och TUSEN TACK för den jättefina ljusasken - du ska veta jag är glad för den och ljusen är så fina och bra - är så skönt att kunna ha ljusen tända utan att vara rädd att katterna ska bränna sig... våra två katter har ju noll koll och har luktat på ljus vi haft mer än en gång så morrhåren krullat sig... så dessa är perfekta och pappert är verkligen jättefint och vårligt!!! Blir glad bara av att titta på det!!! :)
Är så ledsen att du är så dålig vännen och känner så med dig. Har fått ditt mail idag men har inte hunnit läsa det än. Sparar det till lite senare idag. Tänker på dig och förstår det är tufft att orka med men är glad att du hittat luffarslöjd som är så fint - duktig du är!!!
Var rädd om dig vännen och krya på dig så mycket du bara kan så hör jag av mig så fort jag kan. *kram*
Massor med krya på dig- och tack-kramar
Busan

Lena B E sa...

Superfint ljuskort i härliga sommriga färger!! :) Dessa kort är så roliga att göra, och så smart med batteriljus med tanke på hennes katter, jag är alltid lite rädd när jag har ljusen tänd och katterna är inne. Rätt vad det är så kan en svans komma ivägen för en låga, huvvaligen! Det hände nämligen med min katt när jag var barn och det var hemskt, mamma satte katten under vattenkranen så det gick bra, men ändå usch. :(
Åh nej, vattenläcka. Fy!
Lycka till med allt både vattenläckan och rehaben. Ska bli så spännande att få se ditt armband sen, jag vet inte riktigt hur dom ser ut så det ska bli så kul!!
Ha det så jättebra vännen!
Kramar från Lena

Lena sa...

Hejsan Lisan!
jättefint ljuskort du har gjort i underbara papper. du är så duktig. Tråkigt med eran vattenläcka. sånt är inte roligt. hoppas det löser sig och att du kryar på dig. vet hur det tar på krafterna med rehab. Kram Lena

Unknown sa...

Hej hej, jättefin kort, gud det finns så mycket att göra och så fina saker så man skulle nästan behöva sluta jobba för att ha tid till att prova på allt hihi.. Nej då det blir när det blir. Men ibland kliar det riktigt i fingrarna ;)
Jag har inte heller varit speciellt aktiv i min blogg nu, har heller inget nytt att visa upp då jag inte haft till att pyssla :(
Ja du det här vattnet efter den här vintern är inte rolig. Vi med fick vatten som läckte in i vårt burspråk så där har vi fått rivit innertaket nu. Som tur är blev det inte så farligt, men det är ju en himla massa extra jobb som man inte har räknat med..
Hoppas det går bra för dig på träningen och att du snart känner dig lite piggare igen.
Ha det gott så länge tills vi hörs igen / Kram kram

Lene sa...

hej vännen!
Jättevackert ljuskort! Hoppas verkligen allt ordnar sig för dig!
kram lene

Pernol sa...

Hejsan!

Jag ville bara tassa in och önska dig en riktigt go och Glad Påsk!

kramis Pernilla

Lene sa...

hej min vän!
Vill önska dig en Glad Påsk!
Hoppas någon Påska kärring hälsar på hos dig!
kram lene

Lena B E sa...

Hej vännen!
Jag vill bara önska dig en rikigt god och Glad Påsk min vän! Ha en riktigt skön helg!
Kramar från Lena

Unknown sa...

Hej hej, flyger förbi här och undrar om du ska med?!?...vi är nog lite sent ute nu tror jag hihi .nej då blåkulla fick vara för mig i år, hann inte riktigt med det :)
Hoppas att det gått bra för er med er vattenläcka, gud vad det kan ställa till.
Ville komma in och önska dig och din familj en trevlig påsk..
Kram kram

Camillas Kreativa sa...

Ville önska dig en Glad påsk!
kramar
Camilla

Petra sa...

Fint kort du gjort till Busan. Hoppas du snart känner dej bättre.
Glad Påsk!
Kram
Petra

Lena sa...

Hejsan!
Jag läste inne hos Busan att du har haft otur. Stackars dig. Lider så med dig. Hoppas du är hemma nu och att du piggar på dig. Stor KRAM från Lena och en bra fortsättning på Påsken.

Anonym sa...

Hej! Tråkigt med en vattenläcka! Vi har nyss fått färdigt efter en 7 månaders lång renovering av badrummet/tvättstugan efter en vattenläcka i höstas. Är så härligt när det sen äntligen är färdigt men jobbigt under processens gång.

Tråkigt oxå att höra att du blev så himla sjuk utomlands, lider verkligen med dig vännen! *kram* Hoppas du snart är bättre efter vård här hemma istället. Berätta gärna om resan när du är pigg igen och har ork att skriva på bloggen igen.
Håller tummarna att du snabbt blir frisk igen!!!
Stor varm påskkram och krya-på-dig kram till dig från Susanne!

Lena sa...

Tittar in för att önska dig en trevlig helg. Undrar så hur det är med dig vännen. Hoppas det är någolunda i alla fall. Kram Lena

Lene sa...

Lisa vännen hur är det med dig? Länge sen du syntes till!
Vill önska dig en trevlig helg!
Kramizar från Lene