onsdag 3 mars 2010

Korsett( i storlek större) till mamma

Hejsan på er alla. Då har jag lyckats göra en ny korsett. Vilket pilleri det är, men skam den som ger sig. Jag har fått föstorat upp mallen som jag hade från A4 till ett A3 och då blev den betydligt bättre tyckte jag.. Tyvärr syns inte pappret riktigt. Det är ett glittrigt super fint papper som jag gjort den av. Min mamma fyllde år i söndags och blev då ägare till denna.

På baksidan hade jag ett vitt band som snörliv eller vad det heter. Svårast är att få dit botten plattan tycker jag. Denna korsett höll på att hamna i soporna många gånger, men klarade sig till sist.
Jag har inte hunnit med någon bloggrunda ännu men lovar era att snart titta in. Har dagrehab, lite kalas och sen målar vi om i vardagsrummet så allt är upp o ner.
På söndag har vi en extra scrappträff på området. En härlig tjej från Halmstad som heter Lone kommer ner och ska lära oss göra egna dekorations rosor samt en stjärna och lite annat. Ska visa upp det för er sen (om det blir bra,hi,hi)
Ha det så bra alla goa bloggvänner så hörs vi snart.
Kramis från Lisan

8 kommentarer:

annicka sa...

Hej hej! Du är duktig du på korsettväskorna! Å rosa är ju alltid fint =) Din mamma måste ha blivit superglad!!
Undrar jag om jag vågar mig på ett försök...? Jag förstår att dom är lite svåra å pillriga att göra...är den där i samma storlek som jag fick mall på?
Hoppas du hinner vila lite oxå mellan alla aktiviteter! Kram kram

Anonym sa...

hej tjejen! vad fin den blev..var det lättare att jobba med den när den var lite större?

Ses på söndag
Kram

Busan sa...

Jättesnygg korsett du gjort och förstår din mamma blev jätteglad för den. Och så härligt ni målar om i vardagsrummet - vad blir det för färg? Nyfiken jag blev... hi hi... Men vännen, jag skrev att jag INTE har kommit igång med pysslandet än utan har broderat lite istället. Här är stor sol och jättefint väder idag och hoppas ni har likadant.
Varma vår-kramar
Busan

Busan sa...

Hej igen! Ville bara berätta att mailet kommit och jag nu fått svar på frågan!!! :D Blir ju jättesnyggt och så härligt få lite nytt. Hoppas du har en bra dag idag!!!
Varma vår-kramar
Busan

Lena B E sa...

Hej vännen!
Hoppas allt är bra med dig?!
Här har vi blåsigt och kallt idag med men det är iaf. ingen snö i sikte, skönt!!
Jag ser fram emot att se vad ni fått lära er på träffen, det ska bli såå kul att se!!.
Ha det så jättebra vännen!
Kramar från Lena

Lena sa...

Hej på dig!
snygg väska du har gjort igen. Dom ser pilliga ut att göra. Men värt besväret när man får ett så fint resultat som din. Här är det soligt och vackert idag. Ja, man får nästan vårkänslor!
Ha det så gott. Kram Lena

Petra sa...

Ojojoj så fint. Skam den som ger sej. Nästa korsettkort går nog fortare att göra. Det brukar vara så. Jag måste också ge mej på det nån dag. Tror nog mamma blev glad, eller hur?
Kram o ha en trevlig helg.
Petra

Lena B E sa...

Din korsett till mamma är verkligen superfin, vad glad din mamma skulle bli när hon fick den!! :)
Åååååh snödroppar!! Va ljuvligt. :D
Men redan??? :O
Här kommer det att dröja länge än innan nåt tittar fram under all denna snö som vi har, den ligger metertjock överallt, så den tar tid innan den smälter så pass att nåt lyckas titta fram. Hoppas allt är bra med dig?!
Kramar från Lena