onsdag 9 december 2009

Vinterväska + billiga brads mm


Hejsan på er alla!
Hoppas att ni mår bra och att ni njuter lite nu innan julen stundar.
Jag har mått dåligt en tid men börjar bli lite bättre igen och har en stund med ork och då hamnar jag naturligtvis här!
Denna väska med en härlig turkosblåfärg och med vit/silvriga lite glittriga stjärnor på älskar jag så det blev en julig väska som jag kan ha nu lagom till jul om vi ska gå bort.
Gjorde den för en tid sedan men har inte haft "tid" att få ut den här innan. Bradsen i pärlemor har vi beställt från eylets outlet i USA. har ni kollat på den sidan?
Så billaga brads,charms och öljetter. Just nu fraktfritt i hela världen med.
Idagarna ska jag sitta och kolla runt på alla era bloggar och se på allt fint ni har altrat nu när jag har legat sjuk. Ska bli jätte mysigt.
ha det så bra på er alla så ses o hörs vi snart igen.
Tack för era gulliga kommerntarer som jag fått.
kramis från Lisan


8 kommentarer:

Lena sa...

Hej Lisan!
Verkligen en vacker väska du har gjort. Du är så duktig. Jag handlar inte från utalandet. Dålig på språk och så har jag inget betalkort, så det är inte så lätt då.
Härligt att läsa att du känner dig lite piggare nu. Hoppas det varar så nu och att du får njuta riktigt av denna adventstid. Ha det bäst vännen. Kram Lena

Pernol sa...

Hej Lisan!
Vilken underbart vacker väska du har knåpat ihop!!! :) Jag har aldrig handlat från utlandet faktiskt. Jo just det, jag köpte en stämpel från Ebay en gång. Den är jag jättenöjd med. Härligt att du är piggare nu! Hoppas du blir ännu piggare till jul!

Ha det gott!
kramelikram Pernilla

Lene sa...

hej Lisan!
Åh så snygg en väska, den gillar jag skarpt. Färgen är underbar!
Ja du, det är rena verkstaden här, men nu känns det som det får bli det jag hinnar. Först tänkte jag att jag ska göra enkla kort, men jag fungerar inte riktig så. Jag ska ha sista scrapträffen på lördag och jag hoppas hinna med lite själv, jag har räknat på att tisdag är sista dag om de ska komma fram innan jul. Vi får se hur många som får kort i år!
jag tycker det är kul att sälja och det blir ju lite pengar också. Sen har jag fått en del beställningar tills efter Nyår och det är kul!
Ha det bäst vännen.
Kram Lene

annicka sa...

Hej hej! Skönt att du börjar bli bättre igen...:) Tack för titten å snälla ord! Man blir lika glad varje gång =)
Superfin väska! Jag gillar oxå den där färgen..härligt vintrig..i skarp kontrast till det blaskiga decemberväder vi har i verkligheten...inte lika vintrigt :( kram kram

Lena B E sa...

Oj oj oj så snygg väska du gjort!! Jättetjusig är den!! :) Så skönt att höra att du känner dig lite piggare igen, hoppas det fortsätter så nu så du blir frisk igen och får njuta lite av den här tiden medans den varar! Just nu njuter jag, tar en välbehövlig vilopaus nu efter alla julkort. Det behövs nu för jag har sån gräslig värk. Du har så rätt det är glitterlim på vanliga knappar, satte fast knapparna på korten först med gluedots innan jag tog på glittret. Ha det så bra och krya på dig. Kramar från Lena

Anonym sa...

Hej vännen! Tack för ditt grattis hos mig för det lyste verkligen upp dagen idag när jag behövde det som mest! :-) Här är allt så stressigt just nu och har varit så ett tag med hantverkare här dagarna i enda, mycket med barnen nu den här månaden. Julkorten ska ju också göras, hittills har jag bara gjort fyra st.!!! Fattar inte hur jag ska hinna göra alla som jag hade tänkt!!! Så på sistone har jag inte mått så bra heller, har liksom ingen ork övers till att pyssla och knappt tiden heller. Så typiskt just den här månaden på året när det är så mycket man ska och vill göra.
Skönt att höra att du mår bättre nu iallafall och att du har kunnat pyssla lite!
Din väska är superfin i härlig blå nyans!!! Har handlat nu ett par ggr. utomlands och väntar nu den 3:e försändelsen som har tagit över en månad att få hem. Ett memorycard fran scrap-mart, men tror inte jag handlar därifrån nån fler gång då det ska ta sån tid.

Ha det gott och fortsätt krya på dig!
Kramar från Susanne

Petra sa...

Härligt att höra att du mår lite bättre.
Underbar väska du gjort, härliga färger.
Tack för söt kommentar hos mej. Blir så glad!
Ha en skön 3:dje advent.
Kramar
Petra

Unknown sa...

Hej hej, skönt att höra att du mår bättre :O)
Väskan är jättesnygg, den har du fått till bra :o).
Ska kika in en annan dag och se vad mer för fint du lagt ut här på bloggen.

Må så gott / Kram kram