fredag 5 oktober 2012

En enkel liten smyckes ask

Min vännina i Ronneby fyllde jämnt för en tid sedan. Hade inhandlat ett halsband till henne och ville lägga det i en annan ask. Eftersom A-C älskar svart och vitt var det ett enkelt val.
Skickade det via post ihop med lite annat smått och gott.
Hade missat ta foto på halsbandet. Typiskt mig.
Annars har det inte varit så mycket pyssladne. Har några små saker liggande på bordet. Ska ta tag i det nu när vi är klara sen med trädgården. Häcken fick flyttas fram till helgen 12-14n oktober. Det öste ner när dom grävde och sånt. Nu ska kantstenen sättas innan häcken ska i. Rena leran där ute, regnar så gott som varje dag.
Ha det så bra, kramis på er alla hälsar Lisan

6 kommentarer:

Mona sa...

Visst är det snyggt med svart o vitt och en sån söt liten ask kan ju vem som helst bli glad för. Regnande och trädgårdsarbete går ju inte riktigt i hop och det har ju bara rengnat den sista tiden. Här väntar vi bara på några dagar samanhängande uppehåll så att vi kan ta andra skörden ensilage till hästarna. Så här sent har det aldrig varit förrut. hoppas på bättre väder till helgen ser faktiskt lite lovande ut.
Ha en bra helg
Kram Mona

Anneke sa...

such a pretty box you have made and he looks classy and elegant.
greetings from ann

Susy sa...

Vilket underbart vacker liten ask!

KRAM SUSY

Susanne sa...

Så vacker ask i svart och vitt... Hon kan ju bara bli superglad för den och halsbandet :) Ha en fin dag! Kramizar Susanne

Anneli sa...

Jätte fin ask
Kram Anneli

lk46 sa...

hej vännen!
Så fina alster du gjort sen jag tittade in! Kanonsnygga!
Allt bra med dig hoppas jag?!
Ta hand om dig!
Kram Lene