måndag 21 maj 2012

Nu är det sommar, 27° i skuggan, pust

 Hejsan på er alla! Det var snart 20 dagar sedan mitt förra inlägg. Har hunnit återhämta mig efter sjukveckorna och även haft en liten tur med husvagnen med goda vänner. Jätte trevligt. Däremot så har det inte varit något scrappat alls. Kom på att jag inte hade visat min namnskylt som vi skulle ha på oss på min scrapphelg. Jag gjorde en av krympplast och lite dubbelhäftande tejp  på baksidan. Namnet höll jag på att glömma så jag fick borra hål i den och skriva namnet och hänga undertill. typiskt mig.
Sedan skulle vi ha en skylt på dörren till vårt erum som vi bodde i och sätta upp med häftmassa.
Gjorde ett litet hus med en dubbeldörr som man kunde öppna. Där fanns ett foto på mig smat en liten text." Här bor Li, välkomna ".
Det blev aldrig att vi satte upp våra dörrskyltar. Det fanns ingen tid att går runt och så. Det var bara scrappande som gällde samt god mat och binda lite nya kontakter.

Här i nordvästraskåne är det hett idag. detr började igår. Men jösses så svettig och trött man blir. Man hann aldrig vänja sig att det sakta kom utan bara pang på. det ligger runt 27,5° i skuggan. Vi har 26° så man vet inte vart man ska vara. tror det blir i skuggan ute där det blåser lite. ev ett bad i laxtrappan sen. Säkert iskallt i ån men det kan behövas. Ha det så bra på er alla.
Kramis från Lisan

4 kommentarer:

Gertrud sa...

Hej, kul att se dig och skönt att du mår bättre. Det är nog lite si och så för alla när det gäller att pyssla just nu. Jag vill ut och promenera, sitta ute ( gärna i skuggan ) och fika. Ska du bada så tidigt vill vi ha ett bildbevis :) Var rädd om dig, kram Gertrud

Susy sa...

Så fint!

Tänker på dig!

Var rädd om dig vännen!

KRAM SUSY

Anneli sa...

Skönt att du mår bättre krya på dig har saknat dig på bloggen.

Kraam Anneli

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Lisan vännen :)

Blir SUPER GLAD att du mår bättre och hoppas och håller alla tummar och tår för att det fortsätter så:)
Men tänk på dig själv och var rädd om dig !!!!

Underbara saker du visar och delar med dig av tycker du är jätteduktig:)

STORT TACK också för fina komplimanger över det som jag gör det värmer och gör mig MYCKET GLAD :)

Nu pluggas det för fullt och det är mycket så därför så får bloggen vika undan lite nu. Hinner inte med allt och måste prioritera skolan just nu så är det bara. Fast bloggen kommer absolut att finnas kvar och när det finns tid, ork och möjlighet så kommer jag uppdatera den:) Det funkar helt okej fast är mycket trött och har väl inte helt landat i dom nya rutinerna än men det kommer nog :) Har inte fått in studietekniken riktigt än men det går bättre och bättre.

Önskar dig en jättetrevlig helg och sommar :)

Ha det bäst och kramar från Lilla vännen Inger ♥