måndag 28 maj 2012

Årets första bad

 Trode vi skulle haft badat i laxtrappan innan i veckan  med det blev inget Annat kom ivägen..( sorry Gertrud, men här kommer bildbevis på mitt först dopp,hi,hi) Men i helgen hade vi full rulle här hemma. Huset är upp o ner och allt har ett tjockt lager av byggdamm. Vi har bytt ut alla fönster och dom gamle satt så dumt i att man fick såga både inne och ute. ( någon korkskalle som inte vetat hur man sätter i fönster innan och gjort så det blev mer jobb för oss - & skitigare)
 Gubben min som är vinterbadare året runt fegade faktiskt lite innan han slängde sig. Vi blev alla lite chockade, det var inte alls så kallt i vattnet. Vi valde en liten vik innne i Skälderviken som heter Skepparkroken. Det var så härligt.
Hela scrapprummet är nerpackat och har lagts undan för att inte bli skitigt av byggdamm. Lyfte av lakanet från datorn ett tag nu och gör ettt litet inlägg så ni ser att jag lever.
Idag ska jag få min första nya spruta av bromsmedicin. Håll tummarna att den ska funka och att jag slipper biverkningar.
Många kramar på er alla från Lisan

7 kommentarer:

Mona sa...

Hej Lisen roligt att se dig på bloggen igen trodde ju aldrig att jag skulle få se dig så här i plurret redan (gisses så modigt) hade jag aldrig gjort. Hoppas att medicinen fungerar för dig och att du inte blir dålig av biverkningarna. Jätteroligt iallafall att se dig här igen
Ha det så gott och njut av den här sista dagen av fint väder
Kram Mona

Susy sa...

Vilka underbara bilder, Lisan!
Vilka friskisar ni är som redan badat! Låter kallt, men jag förstår ändå med den värmen vi haft!

STOR KRAM TILL DIG TÄNKER PÅ DIG!
SUSY

Gertrud sa...

Men vad kul, det ser så härligt ut. Jag tycker att du är en modig kvinna. Jag önskar dig en fin sommar av hela mitt hjärta. Kram Gertrud

Marita vs snojbi sa...

Åhhh var det inte jättekallt.

Susanne sa...

Detta ser ju härligt kaaaaaaalt ut :)
Vi får hoppas värmen kommer tillbaka snart och därmed också ett uppvärmt utebad. Ha en härlig nationaldag!!! Kramizar Susanne

Pernol sa...

Vilka härliga bilder! Men det låter kallt i mina öron. Värmen kanske har nått er nu. Här är det fortfarande kallt. Idag runt 10 grader och spöregn.

Ha en trevlig fortsatt vecka och helg! kramis Pernilla

Åsa sa...

Vilka fina foton! Oooh längtar redan till nästa sommar när jag ser dem! ♥
Kramar igen!
Åsa