måndag 2 april 2012

Ytterliggare en teask

I förra veckan var jag hos en vännina till mig som har flyttat. Var nyfiken på hur dom hade det och hur fint dom fått det. Eftersom Lena är en äkta tedrickare så kunde jag inte motstå att göra en teask till henne. Hade ingen aning om vilka färger dom valt så den blev i en neutral färg.
Här en liten sidobild.
Sedan bottenplattan där jag satte min signatur. Mallen är efter Ingers fina askar. Skrev ut den så att även min vännina Lena nu fick den. Ksa bli skoj att besöka henne senare och se hennes askar.
I Helgen somv arit har jag ju varit i Röstånga på Odengården på scrappträff.
Det var Pysseltagen och Rowystamps som ordnade träffen. SÅ skoj och SÅ trevligt vi hade. Åkte dit själv utan att känna någon men kom snabbt med i gänget. Vilket härligt gäng. Idag är jag helt slut som artist och kommer lägga mig i soffan strax .
Kommer lägga ut det jag gjorde där i veckan. Ha det så bra på er alla, kramis Lisan

7 kommentarer:

Nágela sa...

You do gorgeous work!
I am delighted!

Lena sa...

Hej Lisan!
Det är verkligen en snygg teask du har gjort. Förstår den blev uppskattad. En trevlig helg har du haft med förstår jag. Kram Lena

schottistina sa...

Vilka fina bilder du tar av dina alster och skorna är bara för söta. Tusen tack för att du tog hand om mig under helgen.
Vi ses till hösten vid nästa träff.
Kram. Christina

Pernol sa...

Jättesnygg teask! :) Passar ju bra till en tedrickare. Det är ju så skoj med pysselträffar. Men det känns efteråt. Jag har äntligen sovit ikapp efter den pysselträff jag var på. Det var ju för två helger sen.

Ha en mysig Påsk! kramis Pernilla

Marita vs snojbi sa...

Uuuunderbart fin ask

Kramis

Anneli sa...

Så kul att du träffade mina vänner , så synd att jag inte vad med fick träffa dig det hade varit roligt.
Så snygg teask du har gjort ....

Önskar dig en glad påsk
Kram Anneli

Tinas pysselblogg sa...

Jättefin!