onsdag 28 mars 2012

Flicksko

Efter pojkskon var jag bara tyvungen att testa flickskon. Men oj så liten och flickig den blev. Trode att det skulle vara i samma storlek som pojkskon. Men den var så liten o söt.
Jag dekorerade den inte så mycket. Kändes inte som det behövdes. Framifrån blev den så hör. Nu har jag börjat bli lite nervös inför helgens scrapträff i Röstånga på Odengården. Mest för att jag inte känner någon och att jag vet att jag kommer bli helt slut. Två tre timmar brukar vara nog för mig..nu är det hel lördag o nästan hela söndagen. Men jag känner mig laddad. Har fortfarande huvudbry ang namnlapparna..hmmm får tänka massor idag.
Igår kom mitt fina halsbandsvinst i lådan. Ååhhhh så fint det är. Det kommer garanterat att vara med runt halsen i helgen.
Önskar er alla en fortsatt trevlig vecka. Kramis från Lisan

4 kommentarer:

Gertrud sa...

Men vilken söt sko. Den är riktigt näpen, det måste vara ett rysligt jobb. Du är så duktig på att altra och pyssla ihop olika saker. Säger jag som bara gör platta kort, det har nog med tålamod att göra :) Jag önskar dig en trevlig scraphelg, jag funderade lite på det när jag såg att det skulle vara. Men jag tyckte att jag inte kunde lägga en hel helg när jag jobbar nästan heltid. Men jag är övertygad om att du får supertrevligt och mysigt. Kram Gertrud

Anonym sa...

Hälsning från mammi, vilken söt sko. Gittan

Lena sa...

Vilken söt liten sko du har gjort. Du är duktig på att altra. Ha en trevlig helg. Kram Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Men WOW vilka helt bedårande barn skor du har gjort denna och den andra under:) Gillar dom massor dom var så snygga :)

Hoppas att din lördag och helg blir mycket trevligt :)

STORA Kramar från Lilla vännen Inger ♥