onsdag 15 februari 2012

Romantisk hjärteväska

Nu har jag och min vännina gjort hjärteväskor.Har haft det i tanken en tid nu. Tur hon kommer hit ibland och får mig att ta tag i pysslandet. Annars är jag inne i en svacka och är orkeslös känns det som.Tusen tack Natalia.
Denna väska är mitt bidrag till Krisinas scrapbookings tävling. Gjorde en liten tag som man kan skriva en liten hälsning på.
Sedan en liten närbild på dekorationen på handtaget på sidan. Blev jätte nöjd med den och får se vem som blir en väska rikare snart.
Här har det kommit snö och är vitt och fint. Solen skiner och man blir lite piggare och gladare när det är ljust och fint.
Sedan har Annicka smittat av sig till mig med Dumlekakorna. Jösses Annicka. Jag sa att dom var vanebildande och underbara. Så japp jag har hunnit med 2 omgångar redan hi,hi.
Har bloggat runt lite och kollat idag, dock utan skriva kommentarer. Det får jag göra nästa gång. Ni är alla så flitiga och buder på massor av olika fina saker. Ha det så bra. Kramis från Lisan

8 kommentarer:

Carina sa...

Vacker väska, trevlig kväll

Susy sa...

Vilken vacker väska, vännen!
Dumlekakor, låter mumsigt, jag kommer!!!!

KRAMIS SUSY

Carolina sa...

Vilken söt väska du gjort.

Mona sa...

Vilken tjusig väska du har gjort helt underbar det måste bli det vinnande bidraget allt annat är ju omöjligt. Lycka till jag håller tummarna
Mona

Pernol sa...

Hej Lisan!

Vilken vacker väska! Helt ljuvlig. De där dumlekakorna är ju så jätte goda! Jag har ett recept på dem men har aldrig gjort dem själv.

Kortet i inlägget under är helt ljuvligt! Det är inte lätt att göra ett frame card. Jag har gjort ett försök så jag vet.

Ha en trevlig helg!
kramis Pernilla

Lena sa...

Hej Lisan!
Vilken söt väska du har gjort. Detta är ett vinnarbidrag! Den är så himla fin och vackert dekorerad. Ha en trevlig helg. Kram Lena

Lene sa...

hej vännen!
Den är alldeles underbar, kul att få pysselsälskap!
Ha en fin helg!
Kram lene

Anonym sa...

Hej tjejen! Har du nått recept på dom där vanebildande kakorna tro :-)