söndag 4 december 2011

Hjärteaskar

Nu har jag gjort askar på längden och tvären. Mitt i förvirringen missade jag ta foto på tre av askarna innan jag lämnade ut dom. Fick en beställning av en bekant som skulle ge bort lite halsband i julklapp och ville ha en snygg ask till dom. Så jag gjorde fyra askar till henne. När dom var klara kom en annan dam på besök och ville så gärna ha tre av dom och jag kunde inte säga nej, utan sålde dom tilll henne (missade fota dom) Så det blev till att göra tre nya igen,hi,hi
Här ser ni askarna uppifrån. Har använt mig av näst största diesen från spellbinders till dom. Gjorde sedan en liten och enkel dekoration på locket. Alla askarna har en bård inne i och sedan en bårdkant ner till på asken.
Gillar verkligen att göra denna sortens askar.
Nu har jag hunnit ikapp alla beställningar på brevlådor, askar och lite annat smått o gott. Kommer visa det sen i veckan. Gjorde även Pernols saffranskorpor igår. Mina blev definitivt av modellen att doppa i te. Annars är risken stor att tänderna faller sönder. Hi,hi;)stenhårda med andra ord...varför blir dom det, vet någon??
Tack snälla alla som stöttar och hjälper när jag är kass och så. Läkarbesöken i veckan gick bra.(bra o bra, fick troliga diagnoser o så -men dom tar äntligen tag i det o ska hjälpa mig) Ska på massa undersökningar nu och förhoppningsvis får rätt mediciner till det som ska hjälpa mig.
Ha en toppen vecka och fortsatt bra 2:a advent.
Kramis från

6 kommentarer:

snojbi sa...

WOW vilka underbara askar
Kramis

Lena sa...

Underbara askar du har gjort. Vilket jobb du har haft! Ha en bra vecka. Kram Lena

Susy sa...

Dessa askar är helt underbart vackra!
Blir underbara presenter!

Ha en underbar andra advent!

KRAMIS SUSY

Gertrud sa...

Så söta askar, nästan som små bakelser :) Skönt att du får hjälp med dina besvär. Ha en bra vecka, kram Gertrud

lk46 sa...

hej vännen!
Så underbara de är, tänk att få en sån med något i!
Ha en bra dag!
kram lene

Pernol sa...

Helt underbara askar! Jättefina papper och dekorationer.

Ja, Saffransskorporna kan bli för hårda om man har för mycket mjöl i dem. Jag har testat olika mängder mjöl. Sist gjorde jag på 4 dl mjöl. De blir kladdiga då innan de bakas i ugnen. Jag smetade ut längderna på ett bakplåtspapper.

Ha en bra vecka!
kramis Pernilla